Autonvuokraus
Hesseng
Piilota
Norja // Hesseng
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Hesseng

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua ammattitaidolla, kun suuntaat Hessengiin lomalle tai työmatkalle! Teetpä autonvuokrauksesi etukäteen nettisivuillamme tai paikan päällä Hessengissä, vuokraus on helppoa ja sujuvaa. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua aina mielellään, jos kysymyksiä ilmenee tai tarvitset apua sopivan vuokra-auton valitsemisessa. Voit tutustua kattavaan autovalikoimaamme halutessasi netissä, joista löytyy ajoneuvoja kaupunkiautoista farmareihin ja luksusautoihin. Vuokra-autokalustomme ovat säännöllisesti huollettuja ja merkkiensä viimeisimpiä malleja, joten voit luottaa ajoneuvojemme turvallisuuteen. Valitse Sixt, kun haluat nauttia matkastasi huolettomasti ja turvallisesti!

 
 • Kirkenes Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Høybuktmoen
  9912 Hesseng

  ma. - pe.07:00 - 21:00
  la. - su.09:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Kirkenes

  Sixt Autonvuokraus
  Arbeidergaten 2
  9901 Kirkenes

  ma. - pe.07:00 - 21:00
  la. - su.09:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus tekee Hessengin-matkastasi sujuvan ja rattoisan

Löydät Autovuokraamomme Kirkenesin eli suomalaisittain Kirkkoniemen lentoasemalta, josta karautat sutjakkaasti Hessengiin. Löydät meiltä niin henkilöautot, tilavat farmarit kuin maasturitkin matkaasi varten, riippuen omista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi kohteessa. Tarjoamme käyttöösi myös pakettiautoja, jos tarvitset enemmän tilaa matkatavaroillesi tai ne ovat tavallista kookkaampia. Saat kätevästi varattua haluamasi autokategorian verkkosivuillamme ja suoritettua vaikka jo koko varauksen. Otathan ystävällisesti huomioon, ettemme voi kuitenkaan taata jotakin tiettyä merkkiä. Voit myös valita varaukseesi esimerkiksi GPS-navigaattorin tai Bluetoothin, ja nimetä toisen kuljettajan ajovastuutasi helpottamaan. Talvisin talvirenkaat sisältyvät varaukseesi, ja voit aina peruuttaa maksutta, jos matkasi estyykin.

Vuokra-autolla näet Hessengin parhaat puolet omassa tahdissasi

Hessengin kylä sijaitsee Norjan Lapissa Finnmarkin alueella noin 5 kilometrin päässä Kirkenesistä eli suomalaisittain Kirkkoniemestä. Kylä sijaitsee mielenkiintoisesti Suomen ja Venäjän rajojen välissä Jäämeren ääressä. Hessengistä pääsetkin näppärästi karauttamaan Kirkenesiin, joka on mielenkiintoinen sekoitus venäläisiä, saamelaisia, norjalaisia ja kveeniläisiä vaikutteita väestöllisesti ja kulttuurillisesti. Kirkenes tuhoutui toisen maailmansodan pommituksissa lähes täysin ja on sen jälkeen uudelleenrakennettu, ja sen nähtävyyksistä moni linkittyykin juuri sotahistoriaan. Kirkenesissä pääset käymään esimerkiksi vuonna 1944 rakennetussa pommisuojassa Andersgrottassa, rajaseutumuseossa ja ihailemaan sodanaikaisille äideille pystytettyä muistomerkkiä. Se on myös yksi Hurtigruten-risteilyn päätepisteistä. Vuokra-autolla voit käydä kätevästi myös katsomassa Norjan ja Venäjän rajaa, tai vaikkapa ajella pitkin rannikkoa tutustumassa paikallisiin kyliin ja Varanginvuonon jylhään kauneuteen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service