Autonvuokraus
Kirkenes Lentoasema
Piilota
Norja // Hesseng // Kirkenes Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kirkenes Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Høybuktmoen
  9912 Hesseng NO +47-45256911
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KKN
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 21:00
la. - su.09:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamon palvelut Kirkenesin lentokentällä

Ota nopea ja huoleton lähtö matkaasi Kirkenesin Lentoaseman Sixt Autovuokraamon kautta. Meiltä saat varaamasi vuokra-auton mukaan samalla, kun haet matkatavarasi saapumisterminaalista, sillä toimistomme sijaitsee täysin samassa hallissa. Seuraa vain yrityksen logoin merkittyjä opasteita niin löydät nopeasti palvelutiskillemme. Perillä sinua ja seuruettasi odottaa varaamasi kategorian mukainen ajoneuvo, mahdollisten lisäpalveluiden kera. Valikoimiimme kuuluu niin tilavat farmarit ja pakettiautot kuin kätevän kokoiset henkilöautotkin. Emme voi valitettavasti taata tiettyä merkkiä tai mallia käyttöösi, mutta saat nauttia vain kolme vuotta vanhojen laatuautojen tarjoamasta ajokokemuksesta. Autonvuokraus Kirkenesin Lentoasemalla onnistuu sekä toimistomme aukioloaikojen sisällä että niiden ulkopuolellakin. Mikäli saavut lentoasemalle aukioloaikojen ulkopuolella, muistathan ilmoittaa siitä varauksen yhteydessä niin varaamme lisäpalvelun ajoneuvon noutoon lennon saapumistietojen perusteella.

Ympärivuorokautista Autonvuokraus Kirkenes Lentoasemalla

Kirkenesin Lentoasema KKN sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Kirkenesin eli Kirkkoniemen kaupungista ja 7 kilometrin päässä lähimmästä kaupungista, Hessengistä. Siksi lentoasema tunnetaan myös nimellä Hessengin lentoasema. Molempiin lähikaupunkeihin ajat alle parissa kymmenessä minuutissa. Kirkenesin Lentoasemalla vuokra-auton voi sekä noutaa että palauttaa täysin oman aikataulun mukaisesti. Kun palautat ajoneuvon toimistomme aukioloaikojen ulkopuolella, voit jättää vuokra-auton avaimet palvelutiskimme edustalla sijaitsevaan lokeroon. Jos matkasi jatkuu Kirkkoniemeltä johonkin muuhun kohteeseen Pohjois-Norjan alueella, voit palauttaa ajoneuvon myös Kirkkoniemen keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Kirkenes Lentoaseman Autonvuokrauksen yhteydessä voit varata monipuolisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, vakuutuksen, lisäkuskin, lastenistuimia tai vapaat kilometrit. Suosittelemme GPS-navigaattoria, mikäli et ole aiemmin vieraillut Kirkkoniemen tai Hessengin alueella. Se neuvoo aina uuden reitin perille, jos satut eksymään reitiltä.

Lähde seikkailulle jylhiin Pohjois-Norjan maisemiin vuokra-auton rentouttavassa kyydissä

Vuokra-autolla saat eniten irti Norjan luonnonkauniista matkailukohteista. Huristele vuoristoteitä vuoroin ylös näköalapaikoille ja viehättäviin kyliin tutustumaan paikallisiin elintapoihin ja ruokakulttuurin antimiin. Näkemisen arvoisiin luonnonihmeisiin kuuluvat muun muassa 23 kilometriä pitkä Bugøynes-vuono Sør-Varangerin alueella ja näyttävät, iltataivaalla usein leikittelevät revontulet. Vuokra-autolla on helppo lähteä vaikka keskellä yötä tähyilemään taivaalle parhailta näköalapaikoilta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 21:00
la. - su.09:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kirkenes Lentoasema KKN Høybuktmoen 9912 Hesseng 69.725960, 29.896889 +47-45256911

Sixt-toimipiste Kirkenes Lentoasema KKN

Høybuktmoen
9912 Hesseng
 
Puhelinnro +47-45256911

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service