Autonvuokraus
Kristiansund
Piilota
Norja // Kristiansund
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kristiansund

Autonvuokraus Sixtiltä on sujuva ja luonteva tapa tutustua Kristiansundiin, kun pääset vuokra-autolla etenemään sutjakkaasti omassa aikataulussasi pitkin saaria. Klikkaa ihmeessä peremmälle verkkosivuillemme ja tutustu kattavaan autovalikoimaamme, ja pääset vertailemaan rauhassa juuri sinulle sopivaa ajoneuvoa. Etsitkö taloudellista henkilöautoa vai onko maasturi enemmän tyyliisi sopiva? Löydät meiltä molempia malleja ja myös monia muita, jotta pääset liikenteeseen juuri sinulle sopivalla ajopelillä. Jos haluat päästä mahdollisimman ripeästi ohjauspyörän taakse esimerkiksi työtapaamista varten, voit suorittaa vuokrauksen jo etukäteen netissä. Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi, joten käänny vain puoleemme, jos jokin askarruttaa!

 
 • Kristiansund Lentoasema
  Kristiansund Airport
  6517 Kristiansund, Kvernberget

  ma. - pe.08:00 - 24:00
  la.08:00 - 16:00
  su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä10:00 - 21:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Kristiansund
  Verkstedveien 4
  6517 Kristiansund

  ma. - pe.08:00 - 16:30
  la.10:00 - 14:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Kristiansund Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kristiansund Airport
  6517 Kristiansund, Kvernberget

  ma. - pe.08:00 - 24:00
  la.08:00 - 16:00
  su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä10:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Kristiansund

  Sixt Autonvuokraus
  Verkstedveien 4
  6517 Kristiansund

  ma. - pe.08:00 - 16:30
  la.10:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Kristiansundin Autovuokraamomme palvelee laadukkaasti ja sujuvasti

Autonvuokraus ulkomailla on aina turvallista, kun valitset Sixtin Autovuokraamon, ja löydät meidät myös Kristiansundista. Saat hoidettua muutokset ja peruutukset maksutta emmekä veloita luottokorttikuluja. Laadukkaat henkilöautomme vievät sinut perille turvallisesti ja luotettavasti, ja löydät autokalustostamme myös tilavia farmareita ja pakettiautoja, jos sinulla on enemmänkin matkatavaraa. Vankkarakenteisilla maastureillamme selvität haastavimmatkin tieolosuhteet ja säätilat. Jos sinulla on isomman kokoisia matkatavaroita tai sinun tarvitsee kuljettaa paikan päällä tavaroita kohteesta toiseen, voisi jokin pakettiautoistamme tulla kysymykseen. Huomaathan, että emme voi luvata ajoneuvosta jotakin tiettyä merkkiä. Voit myös valita lisäpalveluitamme sujuvoittamaan matkantekoasi entisestään, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin ja lastenistuimet perheen nuorimmaisille. Farmareihimme saat myös kätevästi halutessasi mukaan hiihtotelineen tai tavaratelineen. Klikkaile eteenpäin verkkosivuillamme ja tutustu palveluihimme.

Vuokra-autolla koet Kristiansundin ja läheiset saaret näppärästi

Kristiansund sijaitsee Norjan länsirannikolla ja siellä on paljon kauniita vanhoja, iloisen värisiä taloja, mikä tekee siitä hurmaavan matkakohteen. Sinun kannattaakin tutustua Gamle Byenin vanhaan kaupunkiin, joka on yksi suosituista turistikohteista. Atlanterhavsbadetin sisäuimapuistossa pääset rentoutumaan vuoden ympäri, tai voit lähteä patikoimaan Freikollenin vuorelle ihaillen maisemia. Autonvuokraus Sixtiltä on näppärä tapa tutustua Kristiansundiin, jossa pääset tutustumaan kauniisiin saariin siltoja pitkin. Trollheimenin luonnonsuojelualue sijaitsee aivan kohtuullisen ajomatkan päässä, ja mikäpä estäisi sinua lähtemästä ajelemaan pitkin rannikkoa tutustumaan paikallisiin kyliin ja maisemiin omassa tahdissasi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service