Autonvuokraus
Kristiansund Lentoasema
Piilota
Norja // Kristiansund // Kristiansund Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kristiansund Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kristiansund Airport
  6517 Kristiansund, Kvernberget NO +47-92290550
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KSU
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 24:00
la.08:00 - 16:00
su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä10:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Kristiansundin lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on Kristiansund, kaupungin lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumiseen - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus Kristiansundin lentokentällä tarjoaa niin kätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammat farmariautotkin joko suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Mikäli haluat käyttöösi kaupungin tutkimiseen mieluummin maasturin, myös sellainen on varattavissa meiltä. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Halutessasi voit lisätä vuokra-autoosi GPS-navigaattorin, tai vaikkapa lastenistuimet, mikäli perheen pienimmät ovat mukana matkalla. Vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteiden osalta juuri sinun matkaasi sopivaksi.

Autonvuokraus Kristiansundin lentokentällä

Lentokoneesta Kristiansundin lentokentälle laskeuduttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi lentokentän yhteydestä. Näin ollen pääset vuokra-auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Kristiansundin lentokenttä, lyhennettynä KUS, sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan noin vartin. Autonvuokraus Kristiansundin lentokentällä sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Hoida varauksesi siis jo tänään. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse taikka verkkosivujemme kautta.

Valloita vuonoinen Norja Sixtin vuokra-autolla

Kristiansund on noin 25.000 asukkaan kunta, joka on rakennettu kolmen saaren päälle. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu perheen pienimpiä varmasti kiinnostava Atlanterhavsbadet-vesipuisto sekä kulttuurinnälkään Mellemværftet-merimuseo. Kun kaupunki on tutkittu, voi matka Norjan kauniille vuonomaisemille alkaa. Ehdottomasti paras tapa tutustua kauniiseen ja vuonoistaan tunnettuun rannikkoon on ottaa vuokra-auto alle ja ajaa itse sitä katsomaan. Sixtin vuokra-auton saatkin vaivattomasti allesi heti Kristiansundin lentokentän toimipisteestämme. Vuokra-autolla kulkeminen kaupungissa ja sen lähiympäristössä sujuu vaivattomasti ja aina oman aikataulusi mukaan.

Olipa sinulla sitten suunnitteilla unohtumaton elämysmatka kauniille vuonoiselle rannikolle, halu päästä tutkimaan aluetta laajemmin, tai tulossa on työmatka tähän kaupunkiin, luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa edullisesti käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton jo Kristiansundin lentokentällä. Näin kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen on mitä mukavinta, minkä lisäksi pääset myös näkemään enemmän luonnonkauniista kohteesta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 24:00
la.08:00 - 16:00
su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä10:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kristiansund Lentoasema KSU Kristiansund Airport 6517 Kristiansund, Kvernberget 63.115120, 7.846410 +47-92290550

Sixt-toimipiste Kristiansund Lentoasema KSU

Kristiansund Airport
6517 Kristiansund, Kvernberget
 
Puhelinnro +47-92290550

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service