Autonvuokraus
Lakselv Lentoasema
Piilota
Norja // Lakselv // Lakselv Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lakselv Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Banak
  9700 Lakselv NO +47-81522466
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LKL
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 16:00
 
 

Lähde joustavasti matkaan Sixt Autovuokraamosta

Jatka matkaasi ilman turhia taukoja varaamalla vuokra-auto suoraan Sixt Autovuokraamosta Lakselvin lentoasemalla. Kun saavut lentoasemalle, henkilökuntamme odottaa lentosi laskeutumista saapumisterminaalissa ja vie sinut sekä mahdollisen matkaseurueesi vuokra-auton luokse. Meet & Greet -palvelu toimii toimipisteillämme, jotka eivät ole lentokentän välittömässä läheisyydessä. Saat vuokra-auton välittömästi käyttöösi, riippumatta siitä, mihin aikaan saavut, sillä palvelemme asiakkaitamme lisäpalveluna myös toimiston aukioloaikojen ulkopuolella. Lakselvin lentoaseman autovuokraamo vuokraa ajoneuvoja autokategorioiden. Valitettavasti emme voi luvata tiettyä mallia tai merkkiä, mutta valikoimissamme on sekä laadukkaita että edullisia henkilöautoja ja farmareita.

Huolentonta autonvuokrausta Lakselvin lentoasemalla

Lakselvin lentoasema LKL sijaitsee vain 1,5 kilometrin etäisyydellä Lemmijoen kirkonkylästä eli vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös nimellä North Cape Lentoasema ja sen kautta liikennöi peräti 70 000 matkustajaa vuosittain. Autonvuokraus Lakselvin lentoasemalla luonnistuu, kun kerrot yhteystietosi ja lennon tiedot ajoneuvon vuokrauksen yhteydessä. Samalla voit varata vuokra-autoon lisäpalveluita, kuten kätevän GPS-navigaattorin, lastenistuimen, vapaat ajokilometrit, vakuutuksen tai lisäkuskin. Jos Lemmijoen alue ei ole entuudestaan tuttua, kannattaa harkita GPS-navigaattorin varaamista. Vapailla ajokilometreillä ei haittaa, vaikka välillä ajaisit hiukan harhaankin. Voit ottaa sen vain seikkailun kannalta, sillä navigaattori johdattelee pian takaisin reitille. Lisäturvaa matkaasi saat vakuutuksesta ja lastenistuin on ehdoton turvavaruste lapsiperheen matkailuun. Istuimen näppärä Isofix-kiinnitys lisää pienokaisen kanssa matkaavien matkustusmukavuutta. Kuskin ajotaakka voit keventää jättämällä joko koko matkan tai osan matkasta lisäkuskin harteille.

Vuokra-autolla Lakselvin lentoasemalta kohti Pohjois-Norjan valloittavia luontokohteita

Autovuokraus Lakselvin lentoasemalta kannattaa, jos aikeissasi on kokea Norjan vuonot ja jylhät maisemat täysin omaan tahtiisi. Matkaohjelma noudattaa omaa käsikirjoitustasi ja taipuu hienosti myös hetken mielijohteisiin, kun näet horisontissa siintävän, unohtumattoman kauniin maiseman. Suuntaa ajoneuvosi nokka ensin kohti Stabbursdalenin kansallispuistoa ja jätä ajoneuvo odottamaan puistossa kohoilevan tunturijonon valloitukseen. Jatka luonnonmukaista elämysmatkailua palaamalla Lemmijokeen ja kokeilemalla alueella suosittua lohikalastusta. Kokeile samalla paikallisen ruokakulttuurin parhaita paloja, jotka vaihtelevat pikaruoasta fine dining -ravintoloihin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lakselv Lentoasema LKL Banak 9700 Lakselv 70.051343, 24.971874 +47-81522466

Sixt-toimipiste Lakselv Lentoasema LKL

Banak
9700 Lakselv
 
Puhelinnro +47-81522466

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service