Autonvuokraus
Lyngdal
Piilota
Norja // Lyngdal
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lyngdal

Sixt Autovuokraamo Lyngdal auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Norjassa. Vuokra-autovalikoimamme on laaja ja kattava, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai matkakumppaneillesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa esimerkiksi näppärä ja niukkakulutuksinen henkilöauto, tilava farmariauto tai nelivetomaasturi vaativampaan ajoon. Jos olet liikkeellä suurella joukolla, ota ihmeessä allenne minibussi, jossa kaikki matkaavat mukavasti yhdessä. Tutustu vuokra-autokalustoomme ja valitse mieleisesi vuokra-auto matkallesi. Vuokraus Sixt Autovuokraamosta Lyngdalista on helppoa, edullista ja luotettavaa! Voit hoitaa varauksesi etukäteen joko ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai verkkosivujemme kautta. Otathan meihin rohkeasi yhteyttä, ja voimme aloittaa yhdessä unohtumattoman matkasi suunnittelun!

 
 • Lyngdal

  Sixt Autonvuokraus
  Stamsøyveien 20
  4580 Lyngdal

  ma. - ke.07:30 - 16:00
  to.07:30 - 19:00
  pe.07:30 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Vuokra-auto alle Lyngdalista Sixt Autovuokraamosta

Sixt Autovuokraamo Lyngdalissa, Norjassa, palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat luotettavia ja ne ovat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustu myös lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa paikasta toiseen suunnistamisessa ja lapsiperheille voimme tarjota turvalliset lastenistuimet. Valitse erilaisten vakuutustemme joukosta juuri sinulle sopivimmat voidaksesi nauttia huolettomasta ajamisesta. Huomaathan varausta tehdessäsi, että voimme taata sinulle autokategorian, mutta emme tietynmerkkistä tai -mallista autoa. Asiakaspalvelumme on avoinna kaikkina viikonpäivinä ja he vastaavat asiantuntevasti ja ystävällisesti tiedusteluihin koskien autonvuokrausta Lyngdalissa.

Sixtin vuokra-autolla kiehtovassa Lyngdalissa

Kun matkaat Etelä-Norjaan, ota allesi luotettava ja edullinen vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Lyngdalista. Vuokra-autolla pääset liikkumaan sekä kaupungissa että sen lähiympäristössä näppärästi ja aina oman aikataulusi mukaan. Perheet ja kaveriporukat suuntaavat esimerkiksi Sørlandsbadet-vesipuistoon rentoutumaan ja pitämään hauskaa yhdessä. Parin kilometrin matka hotellilta kaupungin keskustasta vesipuistoon sujahtaa hetkessä ja uimavarusteet kulkevat mukana näppärästi. Ulkoilusta nauttivien matkaajien kannattaa ajella noin puolen tunnin päähän kaupungista ihailemaan Kvåsfossenin kaunista vesiputousta. Samalla matkalla pääsette ihmettelemään lohirappusia, jotka sijaitsevat vesiputouksessa. Lohet voivat käyttää näitä rappusia liikkuessaan ylös jokeen munimaan. Skrelian vuori on myös oiva kohde ulkoilusta nauttiville matkaajille. Skrelia sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Lyngdalin keskustasta ja se on alueen suosituin kävely- ja vaelluskohde, sillä korkeutta vuorella on vain noin 350 metriä. Upeat vuononäkymät jäävät varmasti mieleen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service