Autonvuokraus
Mo i Rana
Piilota
Norja // Mo i Rana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mo i Rana

Tutustu jylhän kauniiseen Norjaan sujuvasti ottamalla kompakti henkilöauto, tilava farmari tai vaikkapa luotettava maasturi allesi Sixt Autovuokraamosta Mo i Ranasta. Jos olet liikkeellä isolla porukalla ja haluatte matkustaa yhdessä, meiltä löytyy ratkaisu. Valikoimastamme löytyy tilavia minibusseja. Oman vuokra-ajoneuvon käyttäminen antaa sinulle tilaisuuden luoda lomastasi tai vaikkapa työmatkastasi juuri sellaisen kuin haluat, sillä silloin et ole riippuvainen muista aikatauluista kuin omastasi. Oman aikataulun noudattamien helpottaa myös matkaasi, jos olet liikkeellä työasioissa. Luotettavasta ja kattavasta vuokra-autovalikoimastamme Mo i Ranassa sinun on varmasti helppo löytää mieleisesi vuokra-auto. Asiantunteva ja ripeä asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä. Kiinnitämme huomiota vuokra-autovalikoimamme laadukkuuteen ja luotettavuuteen, jotta sinä voit aina luottaa vuokrauskokemuksesi olevan turvallinen ja miellyttävä.

 
 • Mo i Rana Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Røvassdalveien 61
  8615 Skonseng

  ma. - pe.07:00 - 23:00
  la.11:00 - 17:00
  su.13:00 - 23:00
  Juhlapyhä11:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Mo i Rana Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ole Tobias Olsens gate 19
  8622 Mo i Rana

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.10:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Mo i Rana

  Sixt Autonvuokraus
  Kongsveien 48
  8624 Mo i Rana

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.10:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtillä voit aina luottaa autonvuokrausasioihin Mo i Ranassa

Me Sixtillä haluamme, että voit nauttia matkastasi parhaalla ja kätevimmällä tavalla. Vuokraa siis Mo i Ranan Sixt Autovuokraamosta ajoneuvo allesi ja suuntaa sen keula minne haluat, milloin haluat. Voit lisätä varaukseesi myös runsaasti erilaisia lisävarusteita ja -palveluita tarpeidesi mukaan. Tarvitsetko mahdollisesti lastenistuinta, GPS-navigaattoria, nelivedon tai lisävakuutuksen? Voit valita kaiken tarvitsemasi erilaisista lisäpalveluistamme joko etukäteen verkkosivujemme kautta tai kun olet suorittamassa autonvuokrausta paikan päällä Mo i Ranassa. Huomioithan vuokra-autoa varatessasi, että emme voi luvata tiettyä mallia tai merkkiä autosta, vaan pelkästään ajoneuvon kategorian.

Matkustus Mo i Ranassa on ikimuistoista Sixtin vuokra-autolla

Mo i Rana on noin 18.000 asukkaan kaupunki aivan pohjoisen napapiirin eteläpuolella Norjassa. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Mo i Ranassa on loistava valinta, kun haluat tutustua kaupunkiin sekä sen lähiympäristöön oman aikataulusi mukaan. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa useat erilaiset museot, 1700-luvulta peräisin oleva puukirkko sekä Man of the Sea -patsas. Sixtin vuokra-auto allasi voit myös suunnata hieman pidemmälle kaupungista ja käydä esimerkiksi ihailemassa Grønligrottan luolastoa, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Valaistu luola on ainut laatuaan näillä leveyspiireillä. Hieman yli tunnin ajomatkan päässä Mo i Ranasta sijaitsee Arctic Circle Center, josta saat haettua todistuksen napapiirin ylittämisestä. Matkalla näet palasen kauneinta Norjaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service