Autonvuokraus
Mo i Rana Rautatieasema
Piilota
Norja // Mo i Rana // Mo i Rana Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mo i Rana Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ole Tobias Olsens gate 19
  8622 Mo i Rana NO +47-990-91625
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: MQNX01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
la.10:00 - 14:00
 
 

Valitse Sixt autonvuokraukseen Norjan Mo i Ranassa

Erinomaisen palvelun Sixt Autovuokraamo Mo i Rana Rautatieasema on ensimmäinen pysähdyspaikka matkallasi Pohjois-Norjaan. Saltfjellet-Svartisen-kansallispuiston ja useiden vuonojen lähellä sijaitseva Mo i Rana on loistavalla sijainnilla, kun haluat tutustua Pohjois-Norjan luontoon. Sixtiltä löydät erinomaisen valikoiman hyvin varusteltuja vuokra-autoja, joiden kyydissä seudun upeisiin maisemiin on helppo ja mukava tutustua. Autonvuokraus Mo i Ranan Rautatieaseman Sixt Autovuokraamosta käy kaupunkiin saapuvilta vierailijoilta kätevästi, sillä monet saapuvat kaupunkiin juuri junalla. Mo i Ranan rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustassa, joten myös jo kaupungissa oleskelevien on helppo löytää toimipisteelle.

Vuoristomaisemat ja vuonot tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Mo i Ranan rautatieaseman Sixt-toimipisteestä on erinomainen vaihtoehto Mo i Ranaan ja Pohjois-Norjaan tutustumiseen kaikenlaisille seurueille. Perheen kanssa matkustaessa vuokra-auto tarjoaa tarpeeksi tilaa kaikkien matkatavaroille. Ystäväporukalla vuokra-auto tiputtaa kustannuksia, kun porukka voi jakaa matkustuskustannukset keskenään, ja onhan roadtrip muutenkin hauska tapa viettää aikaa yhdessä. Vuokra-autolla liikkuminen tarjoaa lisää kahdenkeskistä aikaa myös pariskunnille, jotka voivat autoillessaan nauttia laatuajasta yhdessä. Yksin matkustavalle vuokra-auto taas tarjoaa täyden vapauden mennä minne tahansa, milloin tahansa. Olitpa matkassa yksin, kaksin tai suuremmalla joukolla, Sixt Autovuokraamojen vuokra-autovalikoimassa on sinulle sopiva vuokra-auto. Tarjontamme on laaja, ja siihen kuuluu sekä henkilöautoja, farmareita että maastureita huippumerkeiltä. Tarjoamiimme automerkkeihin kuuluvat muun muassa Mercedes, BMW, Ford ja Volkswagen. Pidäthän kuitenkin mielessä, että et voi varausta tehdessäsi valita tietyn merkkistä tai mallista autoa, vain haluamasi autokategorian. Voit kuitenkin aina valita varauksen yhteydessä monista lisäpalveluistamme. Voimme lisämaksusta tarjota käyttöösi esimerkiksi laadukkaan GPS-navigaattorin, jonka avulla löydät matkasi määränpäähän ongelmitta, tai bluetooth-palvelun, jonka avulla voit puhua puhelimessa ajaessasi. Tutustu valikoimaamme ja lisäpalveluihimme netissä tai Sixtin mobiilisovelluksessa, ja varaa vuokra-auto Mo i Ranan rautatieasemalta noudettavaksi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00
la.10:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mo i Rana Rautatieasema MQNX01 Ole Tobias Olsens gate 19 8622 Mo i Rana 66.309727, 14.133551 +47-990-91625

Sixt-toimipiste Mo i Rana Rautatieasema MQNX01

Ole Tobias Olsens gate 19
8622 Mo i Rana
 
Puhelinnro +47-990-91625

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service