Autonvuokraus
Molde
Piilota
Norja // Molde
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Molde

Vuoristoista ja vuonoista Norjaa on mukavaa kierrellä, kun allasi on Sixt Autovuokraamo Moldesta hankittu edullinen ja luotettava vuokra-auto. Kuljeta ystäviäsi, perhettäsi tai vaikkapa työseuruettasi uusilla ja varmoilla vuokra-ajoneuvoillamme, tarvitsematta huolehtia yllätyskuluista. Molden Sixt Autovuokraamo tarjoaa turvallista autonvuokrausta ja sen autovalikoimasta löytyy mm. tilavat ja käytännölliset farmarit vaikkapa perhelomalle, vähän kuluttavat sedanit kaverimatkalle, isompien ryhmien kuljettamiseen minibussit ja vaikeampaankin maastoon soveltuvat maasturit. Kuljet tyylillä ja edullisesti, kun valintasi on Sixt. Tutustu jo tänään valikoimaamme internetissä ja aloita matkan suunnittelu varaamalla laadukas ajoneuvo Sixtiltä!

 
 • Molde Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Åre
  6421 Molde

  ma. - pe.08:00 - 24:00
  la.15:00 - 18:00
  su.12:00 - 24:00
  Juhlapyhä12:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokrausta Moldesta kattavin lisäpalveluin

Voit tutustua jo kotisohvalla lekotellessa Sixt Autovuokraamo Molden laajaan valikoimaan ja tehdä varauksesi kätevästi verkkosivuillamme. Otathan ystävällisesti huomioon varausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan vuokra-autokategorian, emme yksittäistä automallia. Voit samalla tutustua elämää ja matkantekoa helpottaviin lisäpalveluihimme. Valitse näpsäkkä GPS-navigaattori perille löytämistä auttamaan ja luotettavat lastenistuimet pienempien matkustajien turvaksi. Erilaisilla lisäturvapalveluilla saat mielenrauhaa mahdollisten yllätystilanteiden varalle. Osaava asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikkia matkaajia löytämään juuri teille sopivan pakettiratkaisun, aina kilpailukykyisillä hinnoilla. Valitse siis Sixt!

Ruusujen kaupungissa Sixtin vuokra-autolla

Norjan keskiosassa, Romsdalsfjordin rannalla, sijaitseva Molde on noin 25.000 asukkaan kaupunki, joka tunnetaan myös nimellä Ruusujen kaupunki. Nimi juontaa juurensa alueen leudosta vuonoilmastosta sekä hedelmällisestä maalaadusta, jossa erilaiset kasvit kasvavat hyvin. Näe ja koe se myös itse ihailemalla kaupungin useita ruusutarhoja. Alueen nähtävyyksiin kuuluvat myös Vardenin näköalapaikka, josta on upeat näkymät kaupunkiin, sekä Molden katedraali. Seikkailunhaluisille Molden lähiseutu tarjoaa useita erilaisia extreme-lajien kokeilumahdolisuuksia kallio- ja jääkiipeilystä base-hyppäämiseen ja boulderointiin. Alueella on myös lukuisia erilaisia patikointi-, vaellus- ja leiriytymispaikkoja.

Kun allasi on luotettava Sixtin vuokra-auto, voit lähteä hieman kauemmas kaupungista huoletta. Moldesta kannattaakin lähteä ajelemaan tietä numero 64 kohti lähes kymmenen kilometrin pituista Atlantin väylää. Kyseinen väylä on useista silloista koostuva tie, joka kulkee saarien ja luotojen yli Åndalsnesin ja Kristiansundin välissä. Upeista näkymistä kuuluisa tie on ehdottomasti ajelun arvoinen. Tämän elämyksen sinulle haluaa tarjota Sixt Autovuokraamo Molde.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service