Autonvuokraus
Mosjøen Lentoasema
Piilota
Norja // Mosjoen // Mosjøen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mosjøen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kjaerstad Lufthavn
  8658 Mosjoen NO +47-91603610
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MJF
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 21:00
 
 24 h palautus

Kätevästi matkaan lentoaseman Sixt autovuokraamon kautta

Ota Norjan matkaasi huoleton alku noutamalla edullinen ja laadukas ajoneuvo suoraan Mosjoenin lentoaseman Sixt Autovuokraamolta. Kun saavut kentälle, ystävällinen henkilökuntamme tulee sinua ja matkaseuruettasi vastaan ja vie teidät toimipisteellemme, joka sijaitsee lentokentän liepeillä. Autonvuokraus Mosjoenin lentoasemalla onnistuu täysin oman aikataulusi mukaan, sillä vuokraamme ajoneuvoja myös palvelutiskimme aukioloaikojen ulkopuolella. Mosjoenin lentoaseman autovuokraamosta saat välittömästi valitsemasi autokategorian mukaisen ajoneuvon mukaasi. Emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia ajoneuvolle, mutta saat käyttöösi laadukkaan ja uuden kulkuneuvon, sillä vuokra-automme ovat keskimäärin kolme vuotta vanhoja. Valitse autokategoria matkaseurueesi koon ja tarpeidesi mukaan. Mosjoenin lentoaseman autonvuokrauksesta saat matkaasi niin näppärän kokoiset henkilöautot kuin tilavat farmarit ja pakettiautotkin. Hankalampiin ajo-olosuhteisiin kannattaa varautua ketterällä maasturilla.

Autonvuokrausta ympäri vuorokauden

Mosjoenin lentoasema (MJF) sijaitsee saman nimisen kaupungin alueella vain 10 minuutin eli noin 7 kilometrin ajomatkan päässä. Pienellä, suurin piirtein 60 000 matkustajaa vuodessa palvelevalla lentoasemalla on kiireetön ja miellyttävä tunnelma, mikä auttaa huomaamaan matkaseuruettasi vastaan tulleen henkilökuntamme. Mosjoenin lentoaseman autonvuokrauksesta voit noutaa vuokra-auton milloin tahansa ja voit myös palauttaa sen silloin, kun se parhaiten sopii sinulle. Mikäli saavut lentoasemalle poikkeukselliseen aikaan, ilmoita vain asiasta autonvuokrauksen yhteydessä niin varaamme lisäpalveluna ajoneuvon noudon. Samalla saat käyttöön muut varaamasi lisäpalvelut. Tarjoamme edullisesti vuokra-autoon GPS-navigaattorin, vapaat ajokilometrit, vakuutuksen, lastenistuimen ja tarvittaessa myös lisäkuskin. Ajoneuvon palautat aukioloaikojemme ulkopuolelle vuokraamon parkkipaikalle ja jätät vain avaimet saapumisterminaalissa sijaitsevaan palautuslokeroon.

Koe Nordlandin historiallinen vuoristokaupunki vuokra-auton kiireettömässä kyydissä

Kun varaat vuokra-auton Mosjoenin lentoasemalta, määräät matkasi tahdin heti alusta lähtien. Parhaat elämykset Pohjois-Norjasta saat edeten pitkät etäisyydet jouhevasti, mutta hidastaen aina siellä, missä on upeimmat maisemat ja viehättävimmät matkailukohteet. Nordlandin toiseksi vanhimmassa kaupungissa tunnet historian läsnäolon sekä ihmisen rakentamien rakennusten että vuoristomaiseman vahvan, ikiaikaisen hallinnan muodossa. Vuokra-autolla pääset näkemään niin läheltä kuin kaukaakin Pohjois-Norjan pisimmän puutalorivin Sjogatanilla ja maisemaa suvereenisti hallitsevan Oyfjellet-vuoren.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mosjøen Lentoasema MJF Kjaerstad Lufthavn 8658 Mosjoen 65.784526, 13.217338 +47-91603610

Sixt-toimipiste Mosjøen Lentoasema MJF

Kjaerstad Lufthavn
8658 Mosjoen
 
Puhelinnro +47-91603610

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service