Autonvuokraus
Narvik
Piilota
Norja // Narvik
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Narvik

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Narvikissa tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua Norjaan ja sen kauniiseen vuonoiseen rannikkoon luotettava vuokra-auto allasi. Perheelliset voivat tutustua alueeseen näppärimmin tilavassa farmarissa ja kaveriporukan kesken kyseeseen tulevat erityisesti taloudelliset sedanit tai suuremmat minibussit. Rankempaankin maastoon haluavat ottavat allensa luotettavan maasturin, ja ekologiset matkustajat sähköauton. Uudet ja laadukkaat ajoneuvot tekevät matkanteosta mukavaa ja huoletonta. Valitse siis Sixt Autovuokraamo Narvik ja lähde elämäsi seikkailuun avullamme. Voit tutustua autokalustoomme kätevästi internetissä ja tehdä varauksen vaikka jo tänään!

 
 • Harstadin/Narvikin Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  ma. - su.06:30 - 24:00
  Juhlapyhä06:30 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Narvik

  Sixt Autonvuokraus
  Ankenesveien 148
  8520 Narvik

  ma. - pe.08:00 - 21:00
  la. - su.10:00 - 21:00
  Juhlapyhä10:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Mukavaa ja laadukasta autonvuokrausta Narvikissa

Autonvuokraus on helppoa ja edullista Sixt Autovuokraamosta Narvikista. Vuokra-automme ovat perusvarustukseltaan kattavia, ja lisäpalveluilla täydennät matkustusmukavuuttasi. GPS-navigaattori on kätevä apuväline, kun Narvikin tieosuudet eivät ole tuttuja, lastenturvaistuimet tuovat turvaa perheen pienimmille matkustajille, ja lisäturvapalveluilla puolestaan rauhoitat mielesi yllättävien tilanteiden varalle. Muistathan vuokra-autoa valitessasi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Yritysasiakaspalvelumme palvelee liikematkustajia tehden yrityksellenne tarjouksen, joka on taatusti kilpailukykyinen. Asiakaspalvelumme palvelee ystävällisesti ja mielellään kaikissa pienemmissä kuin myös suuremmissakin asioissa, ja meidät tavoitat viikon jokaisena päivänä.

Koe kiehtova Narvik ja lähiympäristö Sixtin vuokra-auton kyydittämänä

Sixt Autovuokraamo Narvik on oiva lähtöpiste matkallasi Norjassa. Luotettavalla Sixtin vuokra-autolla kuljet Norjassa tyylillä ja aina oman aikataulusi mukaan. Saavutat majapaikkasi sekä haluamasi nähtävyydet helposti. Ostokset, matkatavarat, perheen pienimmät sekä kaikki muu tarpeellinen pysyy mukana turvallisesti ja näppärästi. Olit sitten loma- tai työmatkalla Narvikissa, pääset haluamaasi kohteeseen turvallisesti ja nopeasti perille. Kaupungissa on paljon tehtävää ja nähtävää kaikenlaisille matkailijoille. Voit suunnata Narvikin sotamuseoon tutustumaan kaupungin sotaisaan historiaan, ihailla upeita näkymiä maisemahissistä Narvikfjelletissa taikka lähteä rentoutumaan Ornesvikan rannalle. Valinta on sinun.

Voit lähteä myös pidemmille matkoille, kun allasi on Sixtin vuokra-auto. Narvikista on esimerkiksi vain tunnin ajomatka Polar Park -eläinpuistoon, joka on maailman pohjoisin eläinpuisto. Puistossa pääset ihmettelemään pohjoisen eläimistöä, johon kuuluvat esimerkiksi hirvet, karhut, porot, sudet ja ilvekset. Tästä kohteesta pitävät varmasti perheen pienimmät, mutta kauniissa luonnonmaisemissa eläinten keskellä viihtyvät varmasti kaikki vierailijat. Valitse Sixt ja anna meidän auttaa sinut matkaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service