Autonvuokraus
Oslo
Piilota
Norja // Oslo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Oslo

Sixtin autovuokraamo tarjoaa laadukasta palvelua ja monipuolisen autovalikoiman käyttöösi Oslossa. Löydät sekä työ- että lomamatkalla sopivan vuokra-auton Oslossa itsellesi, olitpa sitten yksin liikkeellä tai isomman seurueen mukana. Auton varaamisen voit tehdä kätevästi verkkosivuillamme, josta löydät myös lisätietoja kilpailukykyisistä hinnoistamme, autokalustosta ja lisäpalveluista.

 
 • Oslo Gardermoen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Postboks 201
  2061 Gardermoen

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Oslo Helsfyr

  Sixt Autonvuokraus
  Grenseveien 74
  0663 Oslo

  ma. - pe.07:00 - 17:00
  la.10:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Palvelemme sinua jokaisena päivänä autovuokraamossamme Oslossa

Sixtin autovuokraamosta Oslossa voit vuokrata haluamasi kokoisen ajoneuvon. Yksin matkustavalle tai pariskunnalle sopiva auto on kätevän kokoinen taloudellinen kaupunkiauto. Keskikoinen tai suurempi sedan- tai farmarimalli on oikea valinta lapsiperheille unohtamatta tila-auton vuokrausmahdollisuutta. Premium-luokan sedanit ja maasturit tuovat tasokkaita lisävaihtoehtoja halutessasi ajaa tyylikkäällä vuokra-autolla Oslossa. Vuokratessasi autoa voit varata tietyn autoluokan, mutta automerkin tai -mallin valintaan ei ole mahdollisuutta. Kaikki vuokra-autot ovat tunnettujen merkkien uusia autoja, keskimäärin noin kolme kuukautta vanhoja. Tarjoamamme edulliset lisäpalvelut tuovat lisää mukavuutta autonvuokraukseen Oslossa. Vuokrausmaksuun kuuluvaan vakuutukseen voit ostaa lisäturvana muun muassa kolari-, varkaus- tai tuulilasiturvan. Myös GPS-navigaattori, bluetooth ja lisäkuljettajamahdollisuus löytyvät. Lapsiperheiden ja erityisesti lasten turvallisuutta ajatellen tarjoamme vauvan turvakaukalon, lasten turvaistuimen ja istuinkorokkeen vuokrausmahdollisuutta.

Nauti autoilemalla Oslon nähtävyyksistä ja vuonomaisemista

Etenkin talviurheilusta kuuluisa Oslo on Norjan pääkaupunki ja siellä on noin 650 000 asukasta. Koko pääkaupunkiseudun asukasluku on noin 1,2 miljoonaa. Yli 1000 vuotta vanhassa kaupungissa on paljon historiallisesti arvokkaita nähtävyyksiä. Rantamaisemista sataman läheisyydestä löytyvät muun muassa Kuninkaanlinna puistoineen, Norjan kansallisteatteri, Oopperatalo, Historiallinen museo ja Kansallisgalleria. Näyttävä 1600-luvulta peräisin oleva Oslon tuomiokirkko on myös näkemisen arvoinen. Jos merihenkisyys kiinnostaa, niihin liittyviä kohteita löytyy Bygdoyn niemeltä Viikinkilaivamuseosta lähtien. Myös lapsiperheille autonvuokraus Oslossa on nappiin mennyt valinta, sillä autolla ajaa kätevästi vajaan 30 kilometrin päässä sijaitsevaan Tusenfrydin huvipuistoon, joka on lapsiperheiden suosiossa. Penkkiurheilijan kannattaa suunnata vuokra-autonsa nokka kohti Holmenkollenia ja Ullevin Stadionia. Holmenkollenilla on muutenkin antoisa käydä, sillä sieltä avautuu hieno näköala kaupunkiin ja Oslonvuonolle.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service