Autonvuokraus
Sagvag
Piilota
Norja // Sagvag
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sagvag

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua ammattitaidolla saavuttuasi Sagvågiin ja voit kääntyä puoleemme kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Toimipisteemme autovalikoimassa on tarjolla taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vaikeassakin maastossa kevyesti kulkevat maasturit sekä suuremman tavaramäärän kuljettamiseen sopivat pakettiautot. Luotettava asiakaspalvelumme neuvoo sinua puhelimitse ajoneuvon valinnassa ja esittelee sinulle autokalustoamme, jotta vuokra-auton vuokraus on sinulle mahdollisimman sujuvaa.

 
 • Stord Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassvegen 344
  5410 Sagvag

  ma. - pe.08:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokrausta Sagvågissa edullisesti

Jos olet tullut työmatkalle Sagvågiin ja lähiseuduille, vuokra-autolla liikut helposti paikasta toiseen, varsinkin kun valitset lisäpalveluksi GPS-navigaattorin, joka varmistaa, että pääset perille oikeaan paikkaan ajoissa. Tarjoamme myös muita lisäpalveluita, jotta matkastasi tulisi mahdollisimman sujuvaa, olit sitten työ- tai lomamatkalla alueella. Kaikki automme ovat suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joissa on ilmastointi ja turvatyynyt, joten ajaminen niillä on turvallista ja miellyttävää, mutta jos haluat varautua yllättävien tilanteiden varalle tien päällä, valitse joku lisävakuutuksistamme, kuten lasi- ja rengasturva. Pienten lasten kanssa autoillessa lasten turvaistuimet ovat hyvä varuste vuokra-autoon. Tehdessäsi varausta pyydämme ottamaan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.

Sixt Autovuokraamoon kautta matkaan Stordin saaren maisemiin

Sagvåg on muutaman tuhannen asukkaan kylä Stordin saarella lounaisessa Norjassa, Bergenistä noin 80 kilometriä etelään ja kuuluu Sunnhordlandin perinnealueeseen. Saari on Hardangefjordin vuonon pohjoispuolella, joka on Norjan toiseksi ja maailman neljänneksi pisin vuono, ja saaren asutus on keskittynyt rannikolle, sillä sisämaa on pitkälti vuoristoa. Voit ajella Sagvågista rannikkotietä pitkin ihastelemassa ympäröiviä maisemia ja suunnata reilun 20 kilometrin päässä sijaitsevaa saaren suurinta vuorta, Mehammarsåtaa, katsomaan, joka kohoaa 749 metrin korkeuteen merenpinnasta. Pari mielenkiintoista museota löytyy 10 kilometrin päässä Sagvågista sijaitsevasta Leirvikin kaupungista, muun muassa Sunnhordlandin museo, jossa voi tutustua alueen historiaan rakennusten, esineiden ja näyttelyiden kautta, ja samalla reissulla voi käydä Stordin Merenkäyntimuseossa. Saarelta löytyy myös pari vanhaa kirkkoa, joissa voi käydä vierailemassa, ja toinen niistä on Leirvikissä, joten museokierrosten ja maisemien ihailun lomassa voi ajella käymään Stord Kyrkje -kirkossa. Autonvuokraus Sagvågissa kannattaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service