Autonvuokraus
Stjordal
Piilota
Norja // Stjordal
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Stjordal

Aivan Trondheimin lentoaseman vieressä sijaitseva Stjørdal sopii erinomaisesti Sixtin Autonvuokraamo Stjørdalin laadukkaille ja uusille ajoneuvoille. Tee varaus kätevästi ennen matkaa internetissä, soittamalla asiakaspalveluumme tai mobiilisovelluksella, ja nouda ajoneuvo vaikkapa Trondheimin lentoaseman toimipisteestämme. Koe taloudellisten ja näppärien sedanien huolettomuus ja helppous, kuljeta perheesi tilavasti kaikkine matkatavaroineen farmareissamme tai maastureissamme, ja varaa isommalle ryhmälle kätevä minibussi. Voit tutustua koko laajaan ajoneuvovalikoimaamme internetsivuillamme tai mobiilisovelluksessamme ja tarkistaa samalla, mitkä ajoneuvokategoriat ovat kullakin toimipisteellä varattavissa. Valitse Sixt, ja anna helppouden ihastuttaa!

 
 • Trondheim Vaernes Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Trondheim

  Sixt Autonvuokraus
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Stjørdalin ystävällinen asiakaspalvelu auttaa ongelmissa ja kysymyksissä

Kuljeta kätevästi Sixtin Stjørdalin vuokra-autossa mukanasi Norjan kauniissa maisemissa matkakumppanit, työssäsi tarvittavat asiakirjat, harrastusvälineet ja ostokset. Liikkuminen nähtävyydestä ja aktiviteetista toiseen on miellyttävän varmaa, kun valitset Sixtin laadukkaan vuokra-auton. Hyödyllisten lisäpalveluiden avulla teet matkastasi juuri sinulle sopivan. Ensi kertaa Stjørdalin seudulla liikkuville suosittelemme GPS-navigaattoria, joka voi estää turhat eksymiset, ja lasten kanssa matkaavat voivat valita erikokoisista turvallisista lastenturvaistuimista. Lisäturvapalvelut ovat järkevä lisä yllättävien tilanteiden varalle eivätkä tyhjennä haaverin sattuessa koko matkabudjettia kerralla. Nämä ja monta muuta hyödyllistä lisäpalvelua voit varata samalla, kun valitset ajoneuvokategorian internetissä, mobiilisovelluksessa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Ajomukavuus, luotettavuus ja käytännöllisyys ovat Sixtin autonvuokrauksessa Stjørdalissa arkea

Vanhan ja idyllisen Trondheimin kaupungin kupeessa on lohikalastuksen ja kansallispuistojen Stjørdal. Parhaiten pääset tutustumaan luonnon ihmeisiin vuokraamalla ajoneuvon Sixt Autovuokraamo Stjørdalista. Pakkaa retkeilyvarusteet ja eväät ajoneuvon kyytiin ja suuntaa Bymarkan luonnonkauniisiin maisemiin vaeltamaan. Automatka taittuu noin 45 minuutissa. Helppokulkuisimmilla reiteillä kulkevat lapsetkin ja reitit ovat selkeästi merkityt. Talviaikaan kannattaa vuokrata lisäpalveluistamme suksiboksi ja suunnata Bymarkan läheisen Granåsenin urheilukeskuksen hyppyrimäkiin ja hiihtoladuille. Elokuussa monet oopperan ystävät suuntaavat Steinvikholmin linnaan, noin 12 kilometrin päähän pohjoiseen, jonka upeat puitteet tuovat esiin 1500-luvulla rakennetun linnoituksen keskiaikaiset taidonnäytteet. Tutustu matkallasi myös Trondheimin kaupungin huikentelevaisen vaikuttavaan Nidaroksen tuomiokirkkoon, paljon valokuvattuun Gamle Bybron siltaan ja makustele lohiherkuilla. Valitse autonvuokraus Stjørdalissa, ja koet matkallasi enemmän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service