Autonvuokraus
Stord
Piilota
Norja // Stord
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Stord

Vuonojen ja vuorien ympäröimällä saarella sijaitsevan Stordin aktiviteetteihin ja nähtävyyksiin tutustumisessa saat oivan avun Sixtin autonvuokrausta Stordissa hyödyntämällä. Varaa vuokra-ajoneuvo näppärästi ennen lähtöäsi internetissä tai Sixtin mobiilisovelluksella, ja nouda se vaikkapa Stordin lentoasemalta saavuttuasi. Laajasta uusien ja laadukkaiden ajoneuvojen valikoimasta voit valita juuri sinun matkallesi sopivimman vaihtoehdon, kuten näyttävän ja suorituskykyisen maasturin aktiviteetteihin tai työmatkalle, tilavan farmarin perhelomalle tai harrastusvälineiden liikutteluun, tai taloudellisen sedanin budjettitietoiselle matkalle. Tutustu koko valikoimaamme kaikessa rauhassa kotona, ja aloita matkasi vaivattoman mukavasti vuokra-autoillen.

 
 • Stord Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassvegen 344
  5410 Sagvag

  ma. - pe.08:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Vuokra-auto Stordissa on uskollinen ystäväsi matkallasi Norjassa

Kurvaile Norjan upeissa maisemissa luottevalla ja hyvin perusvarustellulla Sixt Autovuokraamo Stordin vuokra-ajoneuvolla, jota voit tarvittaessa täydentää hyödyllisillä lisäpalveluillamme. Suosittelemme mm. GPS-navigaattoria heille, jotka matkailevat seudulla ensimmäistä kertaa, jotta turhat eksymiset eivät veisi koko matka-aikaa. Lastenturvaistuimilla turvaat kätevästi perheen pienimmäisten matkan, ja lisäturvat antavat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden, kuten esimerkiksi varkauden tai tuulilasirikon, varalle. Mikäli seurueessa on useampia kuljettajia, voi olla mukavaa jakaa kuljettajan vastuuta ja ajonautintoa vuonoissa kurvaillessa valitsemalla lisäkuljettajan lisäpalveluista. Lisäpalvelut ovat helposti lisättävissä varauksen yhteydessä niin internetissä, mobiilisovelluksessa tai asiakaspalveluumme soittamalla. Otathan huomioon, että takaamme ainoastaan valitsemasi ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Työ- ja lomamatkat sujuvat rattoisan miellyttävästi Sixt Autovuokraamo Stordin ajoneuvoilla

Tuntureistaan, iloisista ihmisistään ja merenantimistaan tunnettu Norja on todellinen patikoijien ja raikkaan ilman helmi. Tutustu saarella sijaitsevaan Stordin kaupunkiin ja lähialueisiin näppärästi käyttämällä autonvuokraustamme Stordissa. Pääset liikkumaan vapaasti juuri sinne ja juuri silloin kuin haluat, ja kuljetat kaiken lisäksi harrastusvarusteet vaivattomasti mukanasi, samoin kuin ostokset ja seurueesi. Kulkeudu koko perheen voimin Stordin kaupungin läheisyydessä sijaitsevaan Taikametsään (Eventyrskogen), jonka kävelyreittiä metsän siimeksessä on maustettu satumaisilla rakennelmilla ja olennoilla, kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi. Tai kokeile seikkailua norjalaiseen tyyliin ja ajele, eväiden kera, vuokra-autolla lautan avulla vuonon yli! Noin tunnin lauttamatkan päässä on Halsnøy Abbeyn kaunis luostarimuseoalue, jonka kesäkahvila tarjoaa syötävää, ja pienen kävelymatkan päässä voit päästä tutustumaan viikinkien historiaan. Sixtillä vuokra-autoillen voit kokea enemmän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service