Autonvuokraus
Svolvaer
Piilota
Norja // Svolvaer
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Svolvaer

Tutustu ihastuttavaan Lofooteilla sijaitsevaan kalastajakaupunkiin, Svolværiin, mukavan vapaasti Sixtin autonvuokrausta Svolværissa hyödyntäen. Olitpa työ- tai lomamatkalla, koet miellyttävän tavan liikkua nähtävyydestä ja kokemuksesta toiseen Sixtin laadukkailla ja uusilla ajoneuvoilla. Perhelomalla kuljet näppärästi tilavissa farmareissa tai maastureissa, ja kyytiin mahtuvat niin perhe kuin matkatavaratkin. Isommalla seurueella liikuttaessa voit vuokrata viihtyisän minibussin, joka sopii enimmillään jopa yhdeksälle henkilölle. Työmatkat hoituvat ensiluokkaisen jouhevasti, kun valitset premium-luokan ajoneuvon matkallesi. Tutustu koko laajaan ajoneuvovalikoimaan jo kotona, joko internetissä, mobiilisovelluksessa tai soittamalla asiantuntevaan asikaspalveluumme.

 
 • Svolvær Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Helle
  8300 Svolvær

  ma. - su.06:30 - 24:00
  Juhlapyhä06:30 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Svolvær

  Sixt Autonvuokraus
  Roald Amundsensgate 8
  8300 Svolvær

  ma. - su.06:30 - 24:00
  Juhlapyhä06:30 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Kätevillä Sixt Autovuokraamo Svolværin lisäpalveluilla täydennät ajonautintoasi

Ajoneuvokalustomme on aina ensiluokkaista ja perusvarustukseltaan kattavat, jotta matka sujuu mahdollisimman miellyttävästi ja jouhevasti. Sixt Autovuokraamo Svolværin ajoneuvot sisältävät talvisin talvirenkaat, jotta ajelu Norjan Lofooteilla on mukavaa ja turvallista. Voit täydentää ajonautintoa hyödyllisillä lisäpalveluillamme, kuten GPS-navigaattorilla, joka toimii näppäränä neuvojana vieraammilla tieosuuksilla, ja lisäkuljettajapalvelulla jaat kuljettajan vastuuta ja riemua. Perheen pienimmäisten kanssa matkustettaessa voit vuokrata turvalliset erikokoiset lastenturvaistuimet. Tutustu myös lisäturviin, joilla mm. vähennät omavastuuosuutta yllättävän tapaturman sattuessa ja poistat vastuusi tuulilasirikon sattuessa. Saat pienellä summalla paljon mielenrauhaa ja turvaa!

Näe ja koe enemmän Svolværissa Sixtin vuokra-autolla

Lofoottien pääkaupungiksikin tituleerattu Svolvær sijaitsee Pohjois-Norjan upeissa vuonomaisemissa ja tarjoaa valtavasti nähtävästi ja koettavaa. Sateisen päivän pelastaa keskustassa sijaitseva Lofoten Krigsminnemuseum, jonka kokoelmassa ovat toisen maailmansodan aikaiset tapahtumat ja esineistöä. Toinen keskustan suosittu kohde on monipuolinen taidegalleria (North Norwegian Artist Center). Hienolla ilmalla kannattaa pakata eväät ja retkeily- ja kiipeilyvarusteet luotettavan Sixt Autovuokraamo Svolværin maasturiin ja suunnata kaupungistakin näkyvän Tjeldbergtindin kukkuloita valloittamaan. Valitse useista reiteistä parhaiten sinulle sopiva, ja anna palaa. Raittiin ilman, vuoristoisten maisemien ja söpöjen pikkukylien värittämä seutu kutsuu vuokra-autoiluun. Vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä etelässä, on pieni Henningsværin kalastajakylä, jonka aitous ja iloisuus ilahduttavat vierailijaa. Shoppaile käsityöputiikeissa ja nautiskele herkkuja kahviloissa, ja anna siltojen riemastuttaa matkallasi kylään. Autonvuokraus Svolværissa, jotta saat enemmän irti matkallasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service