Autonvuokraus
Tromsoe
Piilota
Norja // Tromsoe
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tromsoe

Autovuokraamomme Tromsøssa toivottaa sinut tervetulleeksi Pohjois-Norjan upeisiin tunturimaisemiin! Tromsø on koko maan kahdeksanneksi suurin kaupunki. Se on myös suurin pohjoismainen kaupunki, joka sijaitsee napapiirin pohjoispuolella. Autonvuokraus Tromsøssa antaa matkallesi joustavuutta ja vaivattomuutta. Meiltä saat käyttöösi niin henkilöautot, farmarit, maasturit kuin pakettiautotkin juuri sinun tarpeesi mukaan. Vuokra-auton voit palauttaa heti kaupunkiin saavuttuasi ja palauttaa haluamanasi ajankohtana toimipisteeseemme.

 
 • Tromsø Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassveien 31
  9016 Tromsoe

  ma. - pe.07:00 - 24:00
  la.09:00 - 22:00
  su.10:00 - 23:00
  Juhlapyhä10:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Tromsø

  Sixt Autonvuokraus
  Skognesveien 2
  9016 Tromsø

  ma. - pe.07:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamosta saat monipuoliset palvelut

Sixtin autovuokraamo Tromsøssa palvelee sinua tarjoamalla käyttöösi paitsi laadukkaat vuokra-autot, myös tarvitsemasi lisäpalvelut ja -tarvikkeet. Niitä ovat muun muassa GPS-navigaattori, lasten turvaistuimet, vakuutukset sekä rajattomat ajokilometrit. Tutustu laajaan ja laadukkaaseen valikoimaamme tarkemmin netissä ja valitse juuri sinun lomaasi parhaiten sopiva ajoneuvo ja lisätarvikkeet. Sen sijaan, että valitsisit mallistostamme tietyn automerkin tai -mallin, sinulla on mahdollisuus valikoida ajoneuvon kategoria.

Ota kaikki irti vuokra-autosta Tromsøssa

Golf-virran ansiosta lempeän ilmaston omaava Tromsøn kaupunki sijaitsee Norjan pohjoisosassa saarella, joka on noin 12 kilometriä pitkä ja kaksi kilometriä leveä. Kaupunkiin pääsee ajamalla joko tunnelia tai siltaa pitkin. Tromsø on vilkas yliopistokaupunki sekä merenkulun ja kalastuksen keskus. Kaupunkia kutsutaan Pohjolan Pariisiksi vilkkaan kahvilakulttuurinsa vuoksi. Vuokra-auto Tromsøssa helpottaa kulkemistasi kaupungin monissa nähtävyyksissä. Niitä ovat muun muassa Meriakvaario Polaria, kansanmuseo ja revontuliplanetaario. Yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Jäämerenkatedraali eli Tromsdalenin kirkko. Tunturihissi vie sinut huikeiden näköalojen äärelle kaupungin viereisen tunturin laelle. Tromsøssa voit ihailla pohjoista luontoa osallistumalla poroajelulle, revontuliretkelle tai merelle suuntautuville päiväretkille, joissa on mahdollista nähdä valaita ja delfiineitä. Aluella on lisäksi hyvät mahdollisuudet lasketteluun, lumikenkäilyyn tai jäätikkövaellukseen. Keskustassa voit tehdä puolestaan monenlaisia ostoksia. Tromsø on kiinnostavan saamelaiskulttuurin keskus, jossa voit osallistua joka helmikuu saamelaisviikoille. Avullamme saat Tromsøn matkastasi enemmän irti, sillä autonvuokraus Tromsøssa mahdollistaa monipuoliset retket ympäri kaupunkia ja lähialueita. Et ole riippuvainen aikatauluista, vaan liikut sujuvasti oman suunnitelmasi mukaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service