Autonvuokraus
Trondheim Vaernes Lentoasema
Piilota
Norja // Trondheim // Trondheim Vaernes Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Trondheim Vaernes Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal NO +47-74822990
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TRD
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Trondheimin Værnesin lentoasemalla sijaitsee autovuokraamojen alueella ja löydät toimipisteemme helposti seuraamalla kylttejä, jotka johdattavat sinut perille. Tarjoamme laajan valikoiman vuokra-autoja, kattavat aukioloajat sekä osaavan asiakaspalvelun, joka auttaa sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Laajasta valikoimastamme voit valita oikean vuokra-auton juuri sinulle. Meiltä löydät esimerkiksi taloudelliset ja helposti ajettavat sedanit. Jos puolestaan arvostat lisätilaa ja mukavuutta, meiltä löydät myös farmari ja citymaasturimallit tasaiseen ajoon. Suuremmalla porukalla matkustettaessa kätevin vaihtoehto on valita minibussi, jossa matkustatte kaikki yhdessä paikasta toiseen. Jos haluat hieman luksusta ajokokemukseesi, muista tutustua myös premium-malleihimme. Muistathan että emme vielä varausvaiheessa pysty takaamaan tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme nettisivuilla ja varaa seuraava vuokra-autosi!

Vuokra-auto Trondheim Værnesin lentoasemalla odottaa saapumistasi

Værnes on yksi maan ruuhkaisimmista lentokentistä ja sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Trondheimin keskustasta. Varaamalla vuokra-auton etukäteen netistä varmistat että vuokra-auto on valmiina käyttöön saapuessasi Trondheim Vaernesin lentoasemalle. Osaava henkilökuntamme valmistelee sinulle auton valmiiksi, saat avaimet käteen ja olet valmis lähtöön. Vuokra-autolla liikkuminen on helppoa ja saat itse päättää omat aikataulusi sekä muuttaa tarvittaessa suunnitelmiasi. Sixt autonvuokraus Trondheimin Vaernesin lentoasemalla on helppoa ja nopeaa!

Näe rantaviivan upeat vuonot ja koe viikinkien henkeä Trondheimissa

Trondheim sijaitsee Norjan länsirannikolla, meren rannalla ja näin ollen tarjoaa upeat maisemat ja puitteet rentoutumiseen kaupungin vuonojen rannoilla. Vuokra-autolla kierrät ja näet henkeäsalpaavat maisemat helposti ja vaikka sadekuuronkin yllättäessä pysyt kuivana. Itse kaupunki tarjoaa erilaisia nähtävyyksiä erityisesti liittyen viikinkien aikaan, kuten Trondelag Folk Museum, joka on vanhaan linnoitukseen rakennettu ulkoilmamuseo. Lisäksi kaupungista löydät useita kiinnostavia museoita sekä suuren keskiaikaisen Nidarosdomen katedraalin. Vanha kaupunki puolestaan sijaitsee Nidelva-joen molemmilla puolilla ja joen ylittää vanha puinen viikinkikoristeinen silta. Muista tutustua myös kaupungin hyviin ostosmahdollisuuksiin sekä kattavaan ravintolatarjontaan. Erityisesti kalaruuat ovat kaupungissa maistamisen arvoisia. Vuokraa auto ja näe upeat vuonot sekä viehättävä Trondheim!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Trondheim Vaernes Lentoasema TRD Vaernes Lufthavn 7500 Stjørdal 63.456282, 10.917528 +47-74822990

Sixt-toimipiste Trondheim Vaernes Lentoasema TRD

Vaernes Lufthavn
7500 Stjørdal
 
Puhelinnro +47-74822990

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service