Autonvuokraus
Vigra
Piilota
Norja // Vigra
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vigra

Sixt Autovuokraamo Vigrat palvelee sinua ammattitaidolla autonvuokrausasioissa. Laaja valikoima ja asiantunteva asiakaspalvelu tekevät autonvuokrauksestasi vaivatonta ja helppoa. Tutustu laajaan vuokra-autovalikoimaamme ja valitse sinulle mieleisin vaihtoehto. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa on helppoa, valitset vain tarpeeseesi sopivan vuokra-auton lisäpalveluineen ja oikean ajankohdan suoraan verkkosivuiltamme. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli et löydä vastauksia verkkosivuiltamme.

 
 • Alesund Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Vigra palvelee ammattitaidolla

Kilpailukykyiset hinnat ja asiantunteva henkilökuntamme tekevät asioinnistasi Sixt Autovuokraamossa helppoa ja vaivatonta. Kattavasta valikoimastamme löytyvät vuokra-autot ovat uudehkoja ja ne ovat kattavasti varusteltuja. Vuokra-automme edustavat tunnettujen merkkien uusimpia malleja. Vigrassa on mahdollista vuokrata erikokoisia henkilöautoja ja farmareita sekä maastureita ja pakettiautoja isompaan tarpeeseen. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Voit lisätä varauksellesi lisäpalveluina erilaisia vakuutuksia tai lisävarusteita, kuten navigaattorin tai lasten turvaistuimet. Lisäkuljettajan lisääminen on kätevä valinta, kun matkustatte ryhmässä ja haluatte jakaa ajovastuuta. Tarkista saatavilla olevien lisäpalveluiden ajantasainen tilanne verkkosivuiltamme tai asiakaspalvelustamme. Sixt Autovuokraamo Vigra tarjoaa sinulle asiantuntevaa ja ammattimaista autonvuokrausta, jotta voit keskittyä matkaasi.

Vigran saari Norjan rannikolla

Vigra on saari Norjan länsirannikolla ja se sijaitsee maantieteellisesti Bergenin ja Trondheimin välissä. Saari on pieni, vain noin 20 neliökilometriä, mutta siellä sijaitsee Ålesundin lentoasema ja sieltä pääsee ketterästi vuokra-autolla esimerkiksi Ålesundiin, joka on alueen hallinnollinen keskus ja noin 45.000 asukkaan satamakaupunki, joka on tunnettu sen yhtenäisestä jugend-ilmeestä. Kaupungin parhaat näköalat löytyy Akslalta, jonka alapuolelle pääset ketterästi vuokra-autolla ja jonka jälkeen kävelet 418 askelmaa päästäksesi katsastamaan maiseman. Se on Vigrasta noin puolessa tunnin matkan päässä Ålesundin puolella. Akslalta tai tarkemmin Fjellstuan näköalapaikalta avautuu näkymät yli Ålesundin ja Vigran, aina Sunnmoren alppien rinteille saakka. Ålesundissa voit tehdä myös ostoksia tai nauttia alueen erilaisten ravintoloiden antimista. Voit myös ajella Godøyan saarelle tutustumaan vuonna 1937 rakennettuun majakkaan tai Alnesin kalastajakylään ja sen rantakallioihin. Sixt Autovuokraamo Vigran avulla voit tutkia Vigran lähialueita vaivattomasti vuokra-auton avulla ja keskittyä lomailuusi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service