Autonvuokraus
David
Piilota
Panama // David
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa David

Autonvuokraus Davidissa onnistuu näppärästi Sixt Autovuokraamon kautta, ja vuokra-auto allasi pääset tutustumaan trooppiseen Panamaan kaikkein sujuvimmin. Nappaa Sixt Autovuokraamosta Davidista käyttöösi näppärä ja edullinen henkilöauto, tilava farmari taikka luotettava maastoauto ja lähde tutkimaan tätä kiehtovaa keskiamerikkalaista maata. Jos sinulla on tarvetta isommalle ajoneuvolle saadaksesi kaikki tarvittavat varusteesi mukaan, kattavassa autovalikoimassamme on myös erikokoisia minibusseja vuokrattavana. Voit luottaa autokalustomme vuokra-autojen turvallisuuteen sekä keskittyä tekemään lomastasi Davidissa unelmiesi reissu! Tutustu kattavaan autokalustoomme verkkosivuillamme ja tee varauksesi jo nyt. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä.

 
 • David Lentoasema E. Malek
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  ma. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • David Lentoasema E. Malek

  Sixt Autonvuokraus
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  ma. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus tarjoaa ponnahduslaudan Davidin matkallesi

Kun olet matkaamassa Panamaan ja haluat tutustua Davidiin ja sen lähiympäristöön kätevimmällä tavalla, suosittelemme autonvuokrausta kauttamme. Tarjoamme useita huippulaatuisia lisäpalveluita matkallesi, jotta matkantekosi on sujuvampaa. Perheen pienimmille on valittavissa lastenistuin, ja voit myös tehdä lisäkuljettajan tilaukseesi matkakumppanistasi tai puolisostasi, tai vaikkapa useammastakin henkilöstä matkaseurueessasi. GPS-navigaattori pitää sinut oikealla tiellä, joten löydät aina perille. Otathan huomioon varatessasi matkaa Davidiin, että voimme luvata vain vuokra-auton kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä tai mallia. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää jotain kysyttävää autonvuokrauksesta Davidissa.

Davidissa olet Panaman kauniin luonnon äärellä

David, viralliselta nimeltään San José de David, on lähes 100.000 asukkaan kaupunki Panaman länsiosassa. Tämä Chiriquín provinssin pääkaupunki on saanut nimensä Raamatussa mainitun kuningas Davidin mukaan. Kaupunkiin ja sen lähiympäristöön pääset tutustumaan parhaiten, kun otat allesi Sixtin vuokra-auton Davidin Sixt Autovuokraamosta. Luotettava vuokra-auto allasi voit suunnata minne haluat, milloin haluat. Käväise viihtyisässä Miguel de Cervantes Saavedra Park -puistossa taikka suuntaa San Josén katedraaliin. Muutaman kilometrin matkat sujahtavat mukavasti ilmastoidulla vuokra-autollamme. Ostokset kulkevat mukana näppärästi tilavassa vuokra-autossa hotellille saakka. Jos mielit pidemmälle matkalle, voit lähteä ajelemaan kohti Panaman pääkaupunkia Panamá Cityä. Matkaa kertyy yli 400 kilometriä, mutta näet ja koet varmasti enemmän kuin osasit kuvitellakaan. Ota siis vuokra-auto allesi Sixt Autovuokraamosta Davidista ja lähde seikkailemaan tähän Keski-Amerikan helmeen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service