Autonvuokraus
Peru
Piilota
Peru
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Peru: Sixt Autovuokraamo

Sixt autonvuokraus Perussa

Autonvuokraus Perussa Sixtiltä sujuu näppärästi tekemällä varaus etukäteen netissä, mobiilisovelluksellamme tai soittamalla. Tietysti voit myös vuokrata auton vasta maahan saavuttuasikin. Suunnitellessasi autonvuokrausta Perussa, varaudu kuitenkin jo etukäteen siihen, että emme kykene takaamaan sinulle vuokra-autosta juuri tiettyä merkkiä tai mallia, mutta kuitenkin valitsemasi kategorian mukaisen vuokra-auton.Autovuokraamomme Perussa sijaitsevat maan pääkaupungissa Limassa, missä voit valita kahdesta toimipisteestämme. Lentoaseman toimipisteestämme voit vuokrata käyttöösi farmarin, henkilöauton, maasturin, pakettiauton tai vaikkapa urheilu- tai avoauton. Mirafloresin toimipisteemme taas tarjoaa käyttöösi henkilöautoja, farmareita, maastureita sekä pakettiautoja.Kaikkiin vuokra-autoihimme Perussa vakuutukset on hoidettu kattaviksi, mutta mikäli koet tarpeelliseksi, voit hankkia vuokra-autoosi lisäturvaa tai muita lisäpalveluita, esimerkiksi navigaattorin, helpottamaan matkaasi.

Liikenne Perussa

Perun liikenteeseen kannattaa varautua jo etukäteen, sillä se on varsin kiivastempoista, eikä esimerkiksi liikennevaloja välttämättä noudateta. Lisäksi tiet ovat usein melko huonossa kunnossa ja niissä on esimerkiksi paljon monttuja. Mys yöaikaan ajamista kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää, sillä esimerkiksi katuvaloja ei juuri ole muualla kuin pääteillä. Lisäksi maassa ajaessa kannattaa varautua tiesulkuihin, jotka johtuvat useimmiten lakoista, mielenosoituksista tai maanvyörymistä.Muihin maan teihin verrattuna valtatie Pan-Americana on erittäin hyvässä kunnossa. Kyseistä tietä kannattaakin suosia mahdollisuuksien mukaan, sillä hyvän kuntonsa ohella tie on maan tärkein valtatie ja se kulkee koko maan pituudelta pohjoisesta etelään yhdistäen kaikki suurimmat rannikon kaupungit.Kuten Suomessakin, liikenne on oikeanpuoleista.

Autovuokraamomme Perussa helpottaa matkaasi

Peruun matkastessa vuokra-auto on oiva keino päästä tutustumaan kauniiseen ja monipuoliseen maahan laajasti, niin sen rannikkoon, vuoristoon kuin viidakkoonkin.Vuokratessasi vuokra-auton maan pääkaupungista Limasta kannattaa sinun ehdottomasti vierailla ensin lähietäisyydellä sijaitsevassa maan tunnetuimmassa nähtävyydessä, upeassa ja historiallisessa Machu Picchussa 2490 metrin korkeudessa.Jos mielii tutustua maahan laajemmin ja tehdä hieman pidemmän automatkan kauniin maan halki, kannattaa ehdottomasti ajaa Bolivian rajalla 3800 metrin korkeudessa sijaitsevalle Titicaca-järvelle tai esimerkiksi Iquitosiin, Tarapotoon tai Pucallpaan, joista järjestetään retkiä eksoottiseen ja varmasti kokemisen arvoiseen sademetsään. Mielenkiintoinen matkakohde on myös noin 15 tunnin matkan päässä Limasta sijaitseva maan toiseksi suurin kaupunki Arequipa, josta löytyy El Misti -tulivuori, sekä Colcan kanjoni, joka kuuluu maailman syvimpiin. Kuuluisista linjoistaan tunnettu Nazcan kaupunki taas sijaitsee maan eteläosassa, noin 500 kilometrin päässä Limasta.Ajomatkoja maassa kannattaa suunnitella etukäteen, sillä esimerkiksi Arequipasta Titicaca-järven rannalle matkaa on vain noin 300 kilometriä.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service