Autonvuokraus
Lima
Piilota
Peru // Lima
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lima

Liman Sixt Autovuokraamo auttaa sinua ajoneuvotarpeissasi. Kauttamme saat helposti vuokrattua tarvettasi vastaavan vuokra-auton sopivilla lisävarusteilla. Tutustu ajoneuvovalikoimaamme verkkosivuillamme saadaksesi ajantasaisinta tietoa saatavuudesta. Valikoimastamme löytyy pieniä ja keskikokosia autoja, joten löydät varauksellesi varmasti tarkoitustasi vastaavan vuokra-auton.

 
 • Lima International Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Elmer Faucett S/N
  07031 Callao

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Lima Miraflores

  Sixt Autonvuokraus
  Cantuarias 341
  15074 Lima

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Vaivatonta autonvuokrausta Limassa

Vaivaton, nopea ja helppo verkkosivumme auttaa sinua tarkoitustasi palvelevan ajoneuvon varaamisessa. Ajoneuvomme ovat usein uudehkoja ja ne ovat kattavasti varusteltuja. Vuokra-autoissamme on kattavien vakiovarusteiden lisäksi lisävarusteita, kuten vakionopeudensäätimiä ja MP3-soittimia. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Kun löydät itsellesi sopivan vuokra-auton, voit myös lisätä varauksellesi erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, turvaistuimet tai lisäkuljettajan. Lisäkuljettajan lisäämällä voitte jakaa ajovastuuta ja turvaistuinten avulla perheesi pienemmätkin jäsenet matkustavat turvallisesti ja mukavasti. Tarkista lisäpalveluiden ajantasainen saatavuus verkkosivuiltamme. Palvelemme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissänne ja jos ette löydä vastausta askarruttaviin asioihin verkkosivuiltamme, voitte aina olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Parhaat tarjoukset ja ajantasaisen informaation löydät verkkosivuiltamme, sillä haluamme, että autonvuokraus on teille mukava kokemus.

Perun valtava pääkaupunki Lima turvallisesti nähtynä

Lima on Perun pääkaupunki ja sen metropolialueella asuu yli 8,5 miljoonaa ihmistä, mikä on lähes kolmasosa koko Perun väestöstä. Lima sijaitsee maan länsiosassa ja kaupungin keskusta sijaitsee noin 13 kilometriä meren rannasta sisämaahan päin. Kaupunki itsessään on valtava, joten vuokra-autolla kulkeminen on yksi turvallisimmista tavoista liikkua. Vuokra-auto alle Sixt Autovuokraamosta ja tutkimaan! Voit aloittaa Limaan tutustumisen vaikka kaupungin historiallisesta keskustasta, johon pääset ketterästi vuokra-autollamme ja jossa voit tutustua esimerkiksi San Fransiscon luostariin, joka on katolinen kirkko ja luostari, joka on rakennettu 1600-1700 luvulla. Inkojen historiaan ja kulttuuriin voit perehtyä Huaca Pucllana -pyramidillä, joka sijaitsee Mirafloresin kaupunginosassa noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Kaupungista ja sen metropolialueelta löytyy myös paljon erilaisia ostosmahdollisuuksia, joihin liikkuminen onnistuu vaivattomasti vuokra-autosi avulla. Me Liman Sixt Autovuokraamossa haluamme helpottaa autonvuokraustasi, jotta voit keskittyä nähtävyyksiin ja kaupungin kiertämiseen huoletta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service