Autonvuokraus
Lima International Lentoasema
Piilota
Peru // Lima // Lima International Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lima International Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Elmer Faucett S/N
  07031 Callao PE +51-981076094
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LIM
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 20:00
la.08:00 - 14:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Liman kansainvälisellä lentoasemalla

Jos matkakohteenasi on Perun Lima, autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla on kerta kaikkiaan mainio tapa jatkaa matkaasi joustavasti ja aivan oman aikataulusi mukaisesti. Valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivan ajoneuvon, jonka voit räätälöidä lisävarusteilla sopimaan juuri sinun matkaasi. Autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla mahdollistaa saatavillesi autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai farmariauton, loman tuntua henkivän urheiluauton tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Mikäli tarpeen, voit noutaa ja palauttaa vuokra-autosi myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Parhaiten saat varauksesi hoidettua etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse.

Kätevä ja nopea autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla

Liman kansainväliselle lentoasemalle, joka on toiselta nimeltään Jorge Chávezin kansainvälinen lentokenttä, saavuttuasi löydät henkilökuntamme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta. Seuraa vain Sixt kylttejä ja autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla hoituu kätevästi ja nopeasti. Saat valitsemasi vuokra-auton allesi nopeasti ja voit jatkaa matkaasi oman aikataulusi mukaan. Liman kansainvälinen lentoasema, lyhemmin LIM, sijaitsee ainoastaan kolmen kilometrin päässä Liman keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie näin ollen ainoastaan muutaman minuutin. Autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla on luotettava ja edullinen vaihtoehto, ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi tai muuhun majapaikkaasi. Näin ollen voit käyttää loppupäivän vaikkapa tutustuen kaupunkiin ja sen ympäristöön vuokra-autollasi.

Nimeään kauniimpi Lima tutuksi Sixt vuokra-autolla

Lima on kahdeksalla miljoonalla asukkaallaan Perun pääkaupunki sekä maan suurin kaupunki. Lima sijaitsee Rimacjoen laaksossa, noin 13 kilometriä merenrannasta. Kaupungin kiehtovimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Larco-museo, jossa pääsee tutustumaan Inkojen historiaan. Matkaa museoon on keskustasta autolla vain vartti. Keskustassa kannattaa ajella myös katsomaan Liman katedraalia, joka sijaitsee Plaza Mayorin kupeessa. Katedraalin sisätiloissa lepää kaupungin perustaja Fransisco Pizarro. Hänet on ikuistettu hevosensa selkään Plaza Mayorin aukiolle. Suurkaupungin vilinässä voit istahtaa yhdessä useista kauniista puistoista, joissa paikallisetkin viihtyvät joogaten ja rauhoittuen. Perheen pienimpiä kiinnostaa varmasti Liman eläintarha Parque de las Leyendas. Autonvuokraus Liman kansainvälisellä lentoasemalla on hyvä tapa aloittaa seikkailu nimeään kauniimmassa Limassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 20:00
la.08:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lima International Lentoasema LIM Elmer Faucett S/N 07031 Callao -12.024027, -77.111337 +51-981076094

Sixt-toimipiste Lima International Lentoasema LIM

Elmer Faucett S/N
07031 Callao
 
Puhelinnro +51-981076094

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service