Autonvuokraus
Azorit Angra do Heroismo
Piilota
Portugali // Angra do Heroismo // Azorit Angra do Heroismo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Azorit Angra do Heroismo: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Angra Hotel Garden,Praça Velha
  9700-201 Angra do Heroismo PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TERC01
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 18:00
 
 24 h nouto

Koe Azorit vapaasti - autonvuokraus Angra Do Heroismosta

Jos suunnitteilla on autonvuokraus upeilla Azoreilla, ota suunnaksi Sixt Autovuokraamo Azorit Angra Do Heroismo. Palvelupisteemme sijaitsee kaupungin ytimessä, kävelyetäisyydellä useista hotelleista ja kaupoista. Saapuessasi Terceiran/Lajesin kansainväliseltä lentoasemalta suosittelemme ottamaan taksin, jolloin olet perillä alle puolessa tunnissa. Angra Do Herosimaan on myös bussiyhteys, mutta aikataulut ovat rajalliset, ja matka-aika on tällöin noin tunnin. Pysäkki sijaitsee toimipisteemme edessä.

Kätevin tapa liikkua saarella on vuokrata auto heti alkuunsa! Sixt tarjoaa luotettavia vuokra-autoja, ystävällistä palvelua ja joustavat aukioloajat. Autokalustossamme on ainoastaan uusia malleja tunnetuilta automerkeiltä. Voit valita trendikkään henkilöauton tai tilavamman farmarin tarpeidesi mukaan. Oletko matkalla ystäväporukalla tai pienten lasten kanssa? Henkilökuntamme auttaa sopivien lisäpalvelujen valitsemisessa. Saavuitpa sitten aikaisin aamulla tai myöhään illalla, voit noutaa vuokra-autosi Azorit Angra Do Heroismon toimipisteestä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Laadukkaat vuokra-autot eri tilanteisiin Sixtiltä

Vuokra-auto Angra Do Heroismossa ja sen ympäristössä on välttämätön, jos haluat nähdä matkallasi enemmän kuin lähikorttelit. Verkkosivuillamme voit tutustua autovalikoimaamme ja lisäpalveluihimme Azorit Angra Do Heroismon Sixt Autovuokraamossamme. Renaultin virtaviivaisella henkilöautolla matka taittuu jouhevasti rannikolta toiselle. Jos matkustajia ja matkatavaroita on enemmän, farmariauto voi olla parempi vaihtoehto. Muistathan huolehtia perheen pienimmistä varaamalla sopiva lastenistuin.

Lisäkuljettajan ansiosta saat itsekin ihailla välillä maisemia. Matkan jatkumisturva puolestaan kattaa esimerkiksi avaimien katoamisen. Sixtillä myös alle 25-vuotiaat voivat varata vuokra-auton käyttöönsä. Tarkista tarkemmat vuokrausehdot verkkosivuiltamme. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan autokategorian. Vehreät vuoristomaisemat, rosoinen rannikko ja viihtyisät kylät odottavat! Jos autonvuokraus toimipisteessä Azorit Angra Do Heroismo herättää kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme joka päivä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Azorit Angra do Heroismo TERC01 Angra Hotel Garden,Praça Velha 9700-201 Angra do Heroismo 38.656203, -27.218673 +351-255788199

Sixt-toimipiste Azorit Angra do Heroismo TERC01

Angra Hotel Garden,Praça Velha
9700-201 Angra do Heroismo
 
Puhelinnro +351-255788199

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service