Autonvuokraus
Funchal
Piilota
Portugali // Funchal
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Funchal

Tee lomastasi kauniissa Funchalissa täydellinen vuokraamalla ajopeli allesi Sixt Autovuokraamosta! Löydät korkealaatuisesta autovalikoimastamme varmasti mieleisesi vuokra-auton Madeiran-matkaasi varten, ja koska autonvuokraus kauttamme on helppoa, voit keskittyä suunnittelemaan mielenkiintoisia nähtävyyksiä matkasi varrelle ilman, että sinun tarvitsee murehtia monimutkaisista käytännön seikoista. Voit valita autokalustostamme näppärän henkilöauton, tilavan farmarin vaikka koko perheelle tai maasturin ajoneuvokseksi. Lomantuntuun pääset parhaiten, kun otat allesi hulppean avoauton Funchalin Sixt Autovuokraamosta. Jos sinulla herää kysyttävää vuokrauksesta, ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Sixt toivottaa sinut tervetulleeksi Madeiran Funchaliin!

 
 • Madeira Funchal Lentoas
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Madeira Funchal Keskusta
  Estrada Monumental 137
  9000-089 Madeira

  ma. - su.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Madeira Funchal Lentoas

  Sixt Autonvuokraus
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Madeira Funchal Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Estrada Monumental 137
  9000-089 Madeira

  ma. - su.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Nauti Funchalista Sixtin Autovuokraamon varustamana

Kun lähdet tutustumaan ihastuttavaan Funchaliin, suosittelemme autonvuokrausta kauttamme, niin saat matkastasi parhaan mahdollisen irti. Saat sujuvan ja helpon vuokrauksen lisäksi nimittäin lisättyä laadukkaita lisäpalveluita tilaukseesi näppärästi, vaikka jo ennen lähtöäsi Suomesta. Vakuutus tuo turvallisuutta ja voit lisätä useamman kuljettajan avuksesi helpottamaan ajovastuutasi. Jos olet aina uneksinut avoautolla ajamisesta pitkin kuvankaunista merenrantaa hiukset tuulessa hulmuten, voit toteuttaa kauttamme viimeinkin unelmasi. Muistathan jännittävää Funchalin-matkaa visioidessasi, että voimme luvata ainoastaan vuokra-autosi kategorian, emme jotakin tiettyä ajoneuvomerkkiä tai -mallia. Sixt Autovuokraamo Funchalissa on oiva valinta Madeiran matkalles!

Koe Funchalin lumo Sixt vuokra-autolla

Funchal on hieman yli 110 00 asukkaan kaupunki Portugalille kuuluvalla Madeiran saarella. Makronesiaan kuuluva Madeiran saari sijaitsee Pohjois-Atlantilla ja se kuuluu saariryhmään, josta vain se ja Porto Santo ovat asuttuja. Madeiran pääkaupunki Funchal sijaitsee noin 57 kilometriä pitkän ja 22 kilometriä leveän saaren eteläosassa. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Funchalista on mainio tapa tutustua kaupunkiin ja kiehtovaan saareen. Funchalissa riittää nähtävää ja tehtävää kaikenlaisille matkustajille. Suuntaa vanhaan kaupunkiin ihailemaan 1600-1700-lukujen aikaista arkkitehtuuria ja nautiskelemaa paikallisista herkuista pienissä ravintoloissa. Madeiran kasvistosta kiinnostuneiden kannattaa lähteä Jardim Botânico -kasvitieteelliseen puutarhaan, joka sijaitsee vartin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Matkat eivät ole kovinkaan pitkät minnekään, joten koko saaren valloitus on mahdollista. Tiet VR1, VE1, VE2 ja VE3 kulkevat saaren rannikkoa pitkin. Jos haluat ajella saaren sisäosiin, valitse tie VE4. Valitse Sixt ja anna meidän varustaa sinut unelmiesi reissulle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service