Autonvuokraus
Lissabon Keskusta
Piilota
Portugali // Lissabon // Lissabon Keskusta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lissabon Keskusta: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rua Andrade Corvo 31
  1050-008 Lisboa PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LISC02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 

Monipuolinen Portugali odottaa Sixt vuokra-autoilijoita

Suuntaa kulkusi Sixt Autovuokraamo Lissabon Keskustaan jos olet aikeissa saapua työ- tai lomamatkalle kauniiseen Lissaboniin! Toimipisteemme löytyy aivan keskustan tuntumasta ja helpoin sinne on saapua metrolla Picoaksen metroasemalle ja siitä muutama minuutti kävellen paikalle toimipisteeseen. Lentokentältä matkaat meille noin 30 minuutissa ja keskustasta noin 10 minuutissa. Matkaa on helppo jatkaa eteenpäin kun nappaat mukaasi uuden Sixt vuokra-autosi ja suuntaat tutkimaan Lissabonia sekä mahdollisesti Portugalia laajemmin. Tarjoamme laadukkaat henkilöautot ja farmarit, joilla matkaat taloudellisesti kohteesta toiseen. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla saavut liiketapaamisiin tyylillä. Tilantarpeeseen meiltä löytyy tilavat maasturit ja tavarankuljetukseen kätevät pakettiautot. Lissabonin monipuoliset kohteet ovat helposti saavutettavissa, kun käytössä on oma Sixt vuokra-auto. Tutustu laajaan valikoimaamme tarkemmin verkkosivuillamme. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa myös varauksen teossa viikon jokaisena päivänä!

Vietä unohtumaton matka Lissabonissa Sixt vuokra-auton ratin takana

Sixt Autovuokraamo Lissabon Keskusta tarjoaa laadukkaat ja hyvin varustellut menopelit tälle Portugalin matkallesi. Varaustasi voit höystää monipuolisilla lisäpalveluilla ja tehdä varauksestasi omannäköisen. Kätevä GPS-navigaattori johdattaa perille Lissabonin läheisyydessä sijaitseville rannoille sekä pidemmällekin Portugaliin, sinulla on vapaat kädet päättää minne kuljet. Turvalliset lastenistuimet tarjoavat perheen pienimmillekin laadukkaat kyydit. Mikäli matkassa on isompi porukka ja useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee tämän Sixt ajonautinnon jakamaan. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia ja tuovat ajomatkoille lisää mielenrauhaa.

Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä emme voi etukäteen luvata. Maksaessasi varauksen ajoneuvoa noudettaessa, tarjoamme maksuttomat muutokset ja peruutuksen varaukseen. Sixt ei ota piilokuluja, joten tee varauksesi jo vaikka samantien ja seuraava matkasi on askeleen lähempänä. Varaus on helppo ja nopea tehdä verkkosivuillamme tai Sixt mobiilisovelluksessa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lissabon Keskusta LISC02 Rua Andrade Corvo 31 1050-008 Lisboa 38.730059, -9.147839 +351-255788199

Sixt-toimipiste Lissabon Keskusta LISC02

Rua Andrade Corvo 31
1050-008 Lisboa
 
Puhelinnro +351-255788199

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service