Autonvuokraus
Lissabon Lentoasema
Piilota
Portugali // Lissabon // Lissabon Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lissabon Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Alameda das Com. Portuguesas
  1700-111 Lisboa PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LIS
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixtin tekee autonvuokrauksesta Lissabonin lentoasemalla helppoa. Meillä on runsas valikoima vuokra-autoja erilaisiin tarpeisiin. Voit valita tavallisten henkilöautojen, perheille sopivien farmarien, katumaastureiden, nelivetoisten autojen kuin pakettiautojenkin joukosta. Jos haluat kääntää katseita, valitse silloin luksusauto tai urheiluauto. Meiltä saat siis jokaiseen budjettiin sopivan auton. Älä myöskään unohda lisätä vuokraasi lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattoria, lastenistuinta, vakuutuksia, rajoittamattomia kilometrejä tai esimerkiksi ylimääräistä kuljettajaa. Tee varaus netissä tai puhelimitse jo ennen kuin matkasi Lissabonin lentoasemalle, LIS, edes alkaa. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Ainoastaan varaamalla auton ennakkoon voit varmistua siitä, että saat haluamasi vuokra-auton.

Autonvuokraus Lissabonin lentoasemalta

Lissabonin lentoasema, joka tunnetaan myös nimillä Lisbonin lentoasema sekä Portelan lentoasema, sijaitsee vain seitsemän kilometrin päässä tästä maan pääkaupungista. Tämä yksi Pohjois-Euroopan suurimmista lentoasemista palvelee vuosittain noin 22 miljoonaa matkustajaa. Löydät meidän autonvuokrauksen toimipisteemme saapuvien aulasta. Suuntaa vain tutulle oranssille tiskille ja anna asiakaspalvelijoidemme auttaa sinua tekemään lomastasi helpompi. Autolla liikkuminen tuo huomattavan paljon joustavuutta lomaasi.

Tutustu hurmaavaan pääkaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Lissabonin lentoasemalla mahdollistaa sen, että pääset näkemään tämän Portugalin pääkaupunkiin jokaisen kaupunginosan ja paljon muutakin. Turistit suuntaavaa yleensä ensimmäisenä Baixalle. Se on Praça do Comércio- ja Rossio-aukioiden lähettyvillä sijaitseva kävelykatujen alue, jossa voi myös istahtaa vaikkapa juomaan kahvia. Alfama, eli vanhakaupunki, on ollut olemassa jo keskiajalta lähtien. Sen vuoksi sieltä löytääkin monta eri arkkitehtuurin suuntausta ja paljon kirkkoja. Yksi mielenkiintoinen museo Alfamassa on fadomuseo, jossa keskitytään tähän kansalliseen surumieliseen musiikkiin, fadoon, ja sen historiaan. Vuokra-autolla voi suunnata kätevästi myös kaupungin lähialueille. Esimerkiksi alueen parhaat rannat sijaitsevat hieman kauempana. Parhaimpiin rantoihin kuuluvat esimerkiksi Cascais ja Estorili. Suuntaa siis vain toimipisteellemme ja ota vuokra-auto Lissabonin lentoasemalta. Jos kohtaat ongelmia vuokra-autosi kanssa tai jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lissabon Lentoasema LIS Alameda das Com. Portuguesas 1700-111 Lisboa 38.768700, -9.128700 +351-255788199

Sixt-toimipiste Lissabon Lentoasema LIS

Alameda das Com. Portuguesas
1700-111 Lisboa
 
Puhelinnro +351-255788199

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service