Autonvuokraus
Lissabon Pohjoinen
Piilota
Portugali // Lissabon // Lissabon Pohjoinen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lissabon Pohjoinen: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av. Severiano Falcão Lote 2
  2685-378 Prior Velho, Lisboa PT +351-255-788199
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LISC01
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 19:00
Juhlapyhä09:00 - 19:00
 
 

Edullista ja sujuvaa autonvuokrausta - Sixt Lissabon Pohjoinen

Ystävällinen henkilökunta, ensiluokkaiset vuokra-autot, pitkät aukioloajat, ammattitaitoinen autonvuokraus... Sixt Autovuokraamo Lissabon Pohjoinen on avain onnistuneeseen matkaan. Sijaitsemme Lissabonin kansainvälisen lentoaseman tuntumassa, noin kaksi kilometriä terminaalista ja Aeroporto-metroasemalta. Pääset linja-autolla perille kymmenessä minuutissa, taksilla matka vie vain muutaman minuutin. Palvelupisteestämme on loistavat kulkuyhteydet kaupungin keskustaan ja lähiympäristöön niin metrolla, bussilla kuin autollakin.

Sixt Autovuokraamo Lissabon Pohjoinen tarjoaa joustavat nouto- ja palautusajat. Vuokra-autosi on noudettavissa, kun saavut, ja matkan jälkeen voit palauttaa sen silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tutustu autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja varaa mieleisesi vuokra-auto jo tänään! Meiltä löydät luotettavat henkilöautot ja farmarit, vankat maasturit sekä loisteliaat luksusautot. Olitpa kaupungissa pikaisella työmatkalla tai odotetulla lomalla, ota allesi vuokra-auto Sixt Lissabon Pohjoisesta ja nauti huolettomista päivistä!

Kierrä Lissabonin ja lähiseudun nähtävyydet vuokra-autolla

Vieraile Sintran ihastuttavassa vuoristokylässä uudella Volvon maasturilla, pakkaa laudat Volkswagenin farmariin ja lähde surffaamaan Atlantin aalloille Caparicaan. Aja rannikkoa pitkin BMW:n premium-luokan avoautolla ja saavu Cascaisin satamaan tyylillä. Sixtillä on kattava tarjonta hyvin varusteltuja vuokra-autoja eri tarkoituksiin, olitpa liikenteessä yksin, kumppanin tai perheen kanssa tai ystäväporukalla. Huomioithan, että varaus tehdään kuitenkin ainoastaan autoluokkaa kohti. Emme valitettavasti voi taata yksittäistä automallia. Kun varaat vuokra-auton Sixtiltä, saat perusvuokran hinnalla rajoittamattoman määrän kilometrejä, kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen ja kolariturvan.

Kun valitset maksun noudettaessa, voit myös veloituksetta muuttaa tai perua varauksen. Sixtin monipuolisilla lisäpalveluilla voit lisätä vuokra-auton varusteluja tarpeen mukaan. Avaimen hukkuminen tai polttoaineen loppuminen kesken matkan ei tuota ongelmia, kun otat matkan jatkumisturvan. GPS-navigaattori puolestaan helpottaa suunnistamista ja Wi-Fi yhteys lisää viihtyisyyttä. Suo myös itsellesi lepoa jakamalla ajovastuu yhden tai useamman lisäkuljettajan kanssa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 19:00
Juhlapyhä09:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lissabon Pohjoinen LISC01 Av. Severiano Falcão Lote 2 2685-378 Prior Velho, Lisboa 38.784876, -9.124182 +351-255-788199

Sixt-toimipiste Lissabon Pohjoinen LISC01

Av. Severiano Falcão Lote 2
2685-378 Prior Velho, Lisboa
 
Puhelinnro +351-255-788199

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service