Autonvuokraus
Madalena
Piilota
Portugali // Madalena
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Madalena

Sixt Autovuokraamo Madalenasta saat asiantuntevaa palvelua autonvuokrauksessa. Laajasta ajoneuvovalikoimastamme löytyy erilaisia ja erikokoisia vuokra-autoja, joista löydät varmasti tarvettasi vastaavan ajoneuvon. Tutustu vuokra-autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja saat ajankohtaista tietoa matkasi ajankohtaan vapaana olevista vuokra-autoista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.

 
 • Azorit Pico Vila Madalena

  Sixt Autonvuokraus
  Cais da Madalena s/n
  9950-305 Madalena

  ma. - su.08:00 - 19:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Madalenassa avustaa sinua vuokra-autoasioissa

Ammattitaitoinen palvelumme ja kattava valikoimamme erilaisia vuokra-autoja odottaa sinua Madalenassa. Vuokra-automme ovat uudehkoja ja usein kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi ajoneuvoistamme löytyy ilmastointi ja lisävarusteina monesti myös vakionopeudensäädin. Lisäpalveluina voit lisätä varauksellesi esimerkiksi lisäkuljettajapalvelun, jos matkustatte ryhmässä etkä halua olla ryhmän ainoa kuljettaja. Voit myös lisätä varauksellesi GPS-navigaattorin, jottei sinun tarvitse keskittyä kartanlukuun, vaan voit nauttia ajamisesta ja seudun upeista maisemista. Tutustu saatavilla oleviin vuokra-autoihin ja lisäpalveluihin verkkosivuillamme, niin saat ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista ajoneuvoista ja palveluista. Jos jokin askarruttaa, voit olla yhteydessä myös asiantuntevaan asiakaspalveluumme, josta saat lisätietoa Sixt Autonvuokrauksesta.

Valloita Madalenan Pico Alto vuokra-autolla

Pico on yksi Azorien saarista ja osa saariryhmää, joka kuuluu Portugaliin. Sen lähimmät naapurisaaret ovat Sao Jorge, jonne on matkaa noin 15 kilometriä ja Faial, johon tulee matkaa noin 7 kilometriä. Se on Azorien toiseksi suurin saari ja sen pinta-ala on 447 neliökilometriä. Madalena, jossa Sixt Autovuokraamokin sijaitsee, on saaren pääkaupunki, jossa on noin 6000 asukasta saaren noin 15.000 asukkaasta. Saaren suurin nähtävyys on koko Portugalin korkein kohta eli Pico Alto tai Ponta de Pico, joka kohoaa aina 2351 metrin korkeuteen. Ponta de Pico on kerrostulivuori jonka arvellaan syntyneen noin 6000 vuotta sitten. Vuori sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Madalenasta, joten sinne ajelet ketterästi Sixt Autovuokraamo Madalenasta vuokraamallasi ajoneuvolla. Picon viinitarhat löytyvät UNESCOn maailmanperintöluettelosta ja ovat ehdottomasti vierailun arvoinen kohde upeiden maisemiensa takia. Sinne on helppo ja vaivaton päästä autolla, joten ei muuta kuin eväät reppuun ja päiväretkelle. Picon saarelta löytyy nähtävää ja saaren pääsee rantaa pitkin ajelemaan ympäri. Voit myös ajaa lauttaan ja siirtyä lähisaarille tutkimaan niiden nähtävyyksiä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service