Autonvuokraus
Madeira
Piilota
Portugali // Madeira
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Madeira

Sixt Autovuokraamo Madeirassa tarjoaa täyden palvelun vaativalle matkustajalle. Niin työ- kuin lomamatkalaisetkin porukan koosta riippumatta löytävät mieleisensä vuokra-auton suuresta autovalikoimastamme. Autokalustoomme kuuluvat taloudelliset ja näppärät henkilöautot, tilavat farmarit, maasturit rankempaan menoon sekä vauhdikkaat avo- ja urheiluautot, joista voi todella nauttia saaren lempeässä ilmastossa. Varauksen teko on helppoa ja kätevää verkkosivujemme kautta tai puhelimitse.

 
 • Madeira Funchal Lentoas
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Madeira Funchal Keskusta
  Estrada Monumental 137
  9000-089 Madeira

  ma. - su.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Madeira Funchal Lentoas

  Sixt Autonvuokraus
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Madeira Funchal Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Estrada Monumental 137
  9000-089 Madeira

  ma. - su.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Madeirassa

Autonvuokraus Madeirassa antaa sinulle vapauden tutustua itsenäisesti kaikkeen, mitä tällä kauniilla saarella on tarjolla. Hintoihimme sisältyy vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Voit halutessasi valita useita lisäpalveluja, kuten vapaaehtoisen henkilövakuutuksen, navigaattorin tai lisätä toisen kuljettajan varaukseesi. Pidäthän mielessä, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, ainoastaan vuokra-auton kategorian. Tunnettu ja luotettava Sixt Autovuokraamo Madeirassa tekee autonvuokrauksesta helppoa ja huoletonta! Kaiken huipuksi voit tarvittaessa tehdä muutoksia tai peruuttaa varauksesi maksutta, kun maksat autoa noutaessasi, joten voit tehdä varauksesi huoletta.

Vuokra-autolla Madeira haltuun!

Portugalille kuuluva Madeiran saari tunnetaan upeista maisemistaan jylhine kalliojyrkänteineen ja näköaloistaan Atlantin valtamerelle. Saaren pinta-ala on vain 800 neliökilometriä, joten vuokra-auton kyydissä on helppo ottaa haltuun suuri osa sen monipuolisesta tarjonnasta. Suuri osa Madeiran saaresta on nykyään luonnonsuojelualuetta, joten luontoa rakastaville matkailijoille riittää tekemistä ja näkemistä. Paras tapa päästä nauttimaan koskemattomasta luonnosta on autonvuokraus Madeirassa. Erityisesti pohjoisen rannikko viekottelee henkeäsalpaavilla näköaloillaan, joten sen parempaa maisemareittiä rentoon ajeluun saa hakea. Levada-nimellä tunnetut kastelukanavat ovat suosittuja helppokulkuisia patikointireittejä, joiden varrella voi nauttia mahtavista maisemista. Noin kahden kilometrin korkuinen Pico Ruivo-vuori sekä vaikuttava 580-metrinen Cabo Giraon jyrkänne ovat myös hienoja luontokohteita. Noin yhdeksän kilometrin mittainen hiekkaranta houkuttelee niin auringonpalvojia kuin surffaajiakin. Saarelta löytyy toki myös kulttuurikohteita, kuten pääkaupunki Funchal, joka viehättää hienolla arkkitehtuurillaan, katutaiteellaan sekä värikkäilä markkinoillaan. Madeira tunnetaan toki myös nimikkoviinistään, joka on ollut saaren päätuote jo yli 400 vuoden ajan. Tule tutustumaan tähän erityisen viehättävään osaan Portugalia. Vuokra-auto Madeirassa antaa sinulle mahdollisen tutustua koko saaren laajaan antiin omaan tahtiisi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service