Autonvuokraus
Moreira da Maia
Piilota
Portugali // Moreira da Maia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Moreira da Maia

Sixt Autovuokraamo Moreira Da Maia on vuokra-autoa tarvitsevan valinta. Meiltä löydät vaihtoehtoja autonvuokraukseen kattavan valikoimamme ja ammattimaisen palvelumme ansiosta. Saatavilla olevista vuokra-autoista saat ajankohtaisimman tiedon verkkosivuiltamme. Valikoimastamme löydät ajankohdasta riippuen erikokoiset henkilöautot, farmarit, urheiluautot, avoautot ja maasturit. Tutustu valikoimaan verkkosivuillamme jo tänään!

 
 • Porto Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Francisco Sá Carneiro Airport
  4470-558 Maia

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Moreira Da Maian Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto vaivattomasti

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Moreira Da Maiassa on vaivatonta. Tutustu saatavilla olevaan valikoimaan verkkosivuillamme, valitse itsellesi sopiva ajankohta ja tarvettasi vastaava vuokra-autokategoria. Ajoneuvomme ovat uudehkoja ja usein kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteina vuokra-autoissamme on usein esimerkiksi ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo ei voi taata sinulle tiettyä automerkkiä tai mallia, vaan valitsemasi kategorian auton. Voit lisätä varauksellesi myös tarvettasi vastaavia lisäpalveluita. Jos ajelet sinulle ennalta tuntemattomalla alueella, GPS-navigaattori saattaa pelastaa sinut usealta eksymiseltä. Perheen kanssa matkustaessa voit myös lisätä varauksellesi esimerkiksi turvaistuimet tai lisäkuljettajan, jotta matkantekonne on jouheaa ja turvallista. Kattavat vakuutuspakettimme turvaavat sinua vahingon sattuessa. Ajantasaisimman tiedon lisäpalveluiden ja vuokra-autojemme saatavuudesta saat suoraan verkkosivuiltamme.

Moreira Da Maiassa ja lähialueilla on helppo liikkua vuokra-autolla

Moreira Da Maia on Maian kaupungin vieressä ja lähellä Portoa, Portugalin pohjoisosassa sijaitseva kaupunki. Kaupungin väkiluku on noin 12.000 ja pinta-alaltaan se on noin 9 neliökilometriä. Parhaiten tutustut Moreira Da Maiaan Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi ajoneuvolla ja sillä pääset myös läheisiin Maian tai Porton kaupunkeihin vaivattomasti. Eniten nähtävää alueella on varmasti Portossa, sillä kaupungin historiallinen keskusta on lisätty UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1996. Portosta löytyy myös lukuisia paikkoja ostosten tekemiseen ja ravintoloista nauttimiseen. Sinne ajelet Moreira Da Maiasta noin 20 minuutissa, hieman liikenteestä riippuen. Maian kaupunkiin pääset Sixt Autovuokraamo Moreira Da Maiasta vuokraamallasi autolla noin 10 minuutissa ja kaupungin eläintarha Zoo da Maia on varmasti koko perheelle mieluinen ajanviettopaikka. Sieltä löytyy kattava valikoima eläimiä, joita harvemmin näkee vapaana luonnossa. Sekä Maiassa että Portossa on myös paljon historiallista nähtävää alueen pitkän historian ansiosta, joten vuokra-autolla on ketterä liikkua paikasta toiseen ja samalla näet maisemia. Me Sixt Autovuokraamolla toivomme, että matkasi onnistuu ja siksi haluammekin palvella sinua asiantuntevasti autonvuokraukseesi liittyen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service