Autonvuokraus
Porto
Piilota
Portugali // Porto
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Porto

Tervetuloa tutustumaan Sixt Autovuokraamoon Portossa! Palvelemme sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä tarpeissasi kellon ympäri. Porton autovalikoimastamme löydät sopivan ajoneuvon tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja pääset tutustumaan ympäristöösi kätevästi ja omilla ehdoillasi. Kattava autovalikoimamme sisältää laajan kirjon vuokra-autoja virtaviivaisista sedaneista koko perheen istuttaviin tilaviin maastureihin ja farmareihin. Runsaasta valikoimastamme tunnettuja ja haluttuja merkkejä löydät budjetillesi sopivan ja mieluisan vuokra-auton makusi ja tarpeidesi mukaan.

 
 • Porto Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Francisco Sá Carneiro Airport
  4470-558 Maia

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Porto Lentoasema Off-Terminal

  Sixt Autonvuokraus
  Rua do Barreiro 65
  4470-573 Maia, Porto

  ma. - su.09:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Porto

  Sixt Autonvuokraus
  Avenida da Boavista, 1203
  4100-130 Porto

  ma. - su.08:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Porto Zona Industrial

  Sixt Autonvuokraus
  R. Manuel Pinto de Azevedo 114
  4100-320 Porto

  ma. - pe.08:30 - 19:00
  la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Portossa

Autonvuokraus Portossa onnistuu helposti ja sujuvasti piipahtamalla autovuokraamossamme. Asiantunteva ja tehokas palvelumme takaa, että löydät tarpeisiisi sopivan vuokra-auton kilpailukykyiseen hintaan kattavasta valikoimastamme. Riippumatta siitä haaveiletko viinitilojen valloittamista helpottavasta tilavasta maasturista vai helposti keskustan alueelle parkkeerattavasta urheiluautosta, löytyy Porton toimipisteestämme sinulle taatusti sopiva ajoneuvo. Vuokra-automme Portossa sisältävät tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja, ja useimpiin on saatavilla lisävarusteina esimerkiksi navigaattori tai lastenistuin. Emme kuitenkaan valitettavasti voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, ainoastaan haluamasi kategorian.

Ota kaikki irti matkastasi Portoon vuokra-auton avulla

Olipa haaveissasi sitten viininmaistelu kuuluisassa Dourossa tai rannikkoa pitkin ajelu Portugalin hengensalpaavia näkymiä ihaillen, löytyy Portosta ja sen lähistöstä koettavaa kaikille matkailijoille ja seikkailumielisille. Autonvuokraus Portossa tekee alueella liikkumisesta entistä miellyttävämpää ja vaivattomampaa ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda itse omat aikataulusi. Lähistön kaunis luonto ja vaikuttavat maisemat tekevät matkoista nähtävyyksiin unohtumattomia elämyksiä, ja autolla liikkuminen tuo matkustamiseen aivan uudenlaista vapautta ja spontaaniutta. Seikkailemalla rohkeasti keskustan ulkopuolelle löydät kattavan valikoiman loistavia ravintoloita ja paikallista ruokakulttuuria, hurmaavia majapaikkoja, ja viehättäviä kyliä. Voit esimerkiksi piipahtaa lounaalla Povoa de Varzimin perinteikkäässä ja viehättävässä kalastajakylässä tai ihastella maisemia Peneda-Gerêsin kansallispuistossa. Vuokra-autolla Portossa pääset tutustumaan haluamiisi nähtävyyksin ja elämyksiin sinulle sopivaan aikaan ja valitsemaasi reittiä. Vain mielikuvituksesi on rajana, ja voit luoda lomastasi aivan omannäköisesi tutkimalla ympäristöäsi vuokra-autolla. Tekeminen ja näkeminen ei tällä alueella lopu kesken!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service