Autonvuokraus
Azorit Terceira Lentoasema
Piilota
Portugali // Praia de Vitória // Azorit Terceira Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Azorit Terceira Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroporto Lajes
  9760-251 Praia de Vitória PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TER
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 21:00
 
 24 h nouto

Sixt Autovuokraamo Lajesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Lajesin lentokentällä on oiva paikka aloittaa matkasi Terceiran saarella. Autonvuokraus Lajesin lentokentällä auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun, ja se onnistuu helposti tutkimalla nettisivuiltamme löytyvää valikoimaa matkakohteena olevalla lentokentälläsi. Sixt Autovuokraamossa Lajesin lentokentällä on saatavilla vuokra-autoja erilaisissa malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai tilavamman farmariauton. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme avustavat sinua viikon jokaisena päivänä, ja voit noutaa tai palauttaa vuokra-autosi myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Autonvuokraus Lajesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo sijaitsee Lajesin lentokentällä, lyhennettynä TER, josta käytetään myös nimeä Lajesin ilmatukikohta numero 4. Lentokentällä toimii myös Portugalin ilmavoimat. Löydät Sixt Autovuokraamon Lajesin lentokentältä seuraamalla yhteistyökumppanimme Ilha Verden logoja. Autonvuokraus Lajesin lentokentällä sujuu kätevästi ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi tai muuhun majoituspaikkaasi. Matkaa lentokentältä Terceiran pääkaupunkiin Angra do Heroísmoon on vain noin 20 kilometriä, joten voit käyttää loppupäivän vaikkapa tutustuen kaupunkiin ja sen ympäristöön vuokra-autolla.

Sixtin vuokra-autolla Terceiran saarella

Terceira on Portugalille kuuluvaan saariryhmään kuuluva tuliperäinen saari Atlantin valtamerella. Saaren pinta-ala on hieman vajaat 400 neliökilometriä, ja asukkaita saarella on noin 55 000. Terceiralla sijaitsee Azorien vanhin kaupunki, Angra do Heroísmo, jonka historiallisen lumoava keskusta on UNESCO:n maailmanperintökohde. Autonvuokraus Lajesin lentokentältä on oiva tapa tutustua tähän kiehtovaan kaupunkiin. Matkat sujuvat näppärästi ja oman aikataulusi mukaisesti Sixt vuokra-autolla.

Historiallisen keskustan ohella Angran kohokohtana on keskustan kupeessa sijaitseva sammunut Monte Brasil -tulivuori ja sen ympäristössä sijaitseva luonnonpuisto. Matkaa tulivuorelle on vain muutama kilometri. Tulivuoren sisällä sijaitsevaan Algar do Carvão -luolastoon kannattaa myös ehdottomasti tutustua. Kauniit näköalat tarjoaa Serra do Cumen näkoalatasanne noin 20 minuutin ajomatkan päässä Angrasta. Mikään ei myöskään estä sinua, jos haluat lähteä kiertämään saarta EN1-A1 tietä pitkin. Matkaa kertyy yhteensä noin 80 kilometriä, joten kiertoajelun voit suorittaa yhdessä päivässä. Matkalla kannattaa kuitenkin tehdä pysähdyksiä ja hyvä kohde reitin varrella on esimerkiksi Biscoitosin luonnonaltaat.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Azorit Terceira Lentoasema TER Aeroporto Lajes 9760-251 Praia de Vitória 38.760843, -27.086792 +351-255788199

Sixt-toimipiste Azorit Terceira Lentoasema TER

Aeroporto Lajes
9760-251 Praia de Vitória
 
Puhelinnro +351-255788199

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service