Autonvuokraus
Santa Cruz
Piilota
Portugali // Santa Cruz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Santa Cruz

Sixt Autovuokraamo Madeiran Santa Cruzissa palvelee sinua tarpeesi huomioon ottaen. Kattavasta autovalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton Santa Cruzista. Miten olisi taloudellinen henkilöauto, joka sopii joka budjettiin tai tilava farmari, johon mahtuu enemmänkin matkatavaroita? Isoille seurueille tarjoamme myös yhdeksän hengen minibussit. Kunnon lomatunnelmaan virittäydyt ottamalla allesi hulppean avoauton. Tutustu luotettavaan ja uuteen autokalustoomme ja tee varaus! Sixt tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta vuosien kokemuksella. Vuokraus meiltä on helppoa ja nopeata. Voit hoitaa sen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • Madeira Funchal Lentoas

  Sixt Autonvuokraus
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Santa Cruzissa käy kätevästi

Sixt Autovuokraamo Santa Cruzissa tarjoaa markkinoiden suosituimpien automerkkien uusimmat mallit. Valikoimastamme löydät autoja muun muassa Fordilta, Nissanilta sekä Toyotalta. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme ajoneuvon halutusta autokategoriasta, emme tiettyä automallia. Kaikkiin vuokra-autoihimme Santa Cruzissa sisältyy vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Lisäpalveluillamme teet matkastasi vieläkin sujuvamman. Jos olet Santa Cruzissa ensimmäistä kertaa, älä unohda hyödyllistä GPS-navigaattoria, joka ohjaa sinut perille. Lisäkuljettajapalvelulla helpotat etenkin pidempiä ajoja, sillä kuskia voi vaihtaa matkan aikana. Perhelomille tarjoamme turvalliset lastenistuimet. Mikäli kaipaat lisäturvaa matkustukseen, voit valita kolariturvan omavastuuosuuden pienennyksen tai esimerkiksi lasi- ja rengasturvan. Mikäli autonvuokraus Santa Cruzissa herättää kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme tunnettuja sujuvasta palvelusta sekä siitä, että tavoitat meidät viikonpäivästä riippumatta.

Vuokra-auto tuo vapautta matkustaessasi Santa Cruzissa

Santa Cruz on Madeiran saarella sijaitseva noin 50.000 asukkaan kaupunki. Saari kuuluu Portugalille, vaikka tämä itsehallinnollinen saariryhmä sijaitseekin Pohjois-Atlantilla. Saaren pääkaupungista Funchalista on matkaa Santa Cruziin eli pyhään ristiin noin 20 kilometriä. Ottamalla Sixtin vuokra-auton allenne loman ajaksi pääsettekin nauttimaan sekä Madeiran kauniista pääkaupungista, upeista rantanäkymistä sekä Santa Cruzin kaupungista. Kaupunkien välillä kulkee saaren ainut moottoritie, jota pitkin avoautolla porhaltaessa kaikki surut ja murheet unohtuvat. Santa Cruzin nähtävyyksiin kuuluvat sen lukuisat upeat hiekkarannat, mutta myös varmasti perheen pienimpiä kiinnostava Santa Cruzin vesipuisto. Saarella sijaitsee myös Madeiran kasvitieteellinen puutarha, jonne kurvaat Sixtin vuokra-autolla vartissa kummasta tahansa kaupungista. Minne ikinä suuntaatkaan, matkanteko on sujuvaa ja vaivatonta, kun valitset Sixtin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service