Autonvuokraus
Santa Cruz das Flores
Piilota
Portugali // Santa Cruz das Flores
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Santa Cruz das Flores

Portugalille kuuluvien Azorien saarten, Floresin kukkaloistoon ja vehreisiin maisemiin on miellyttävä tutustua Sixt Autovuokraamo Santa Cruz das Floresin laadukkailla ajoneuvoilla. Tilaviin farmareihimme mahtuvat rennosti koko perhe ja matkatavarat, käytännöllisillä ja suorituskykyisillä maastureillamme hoituvat mukavasti niin työ- kuin sukellusmatkatkin ja taloudelliset sedanimme taas pitävät tiukan matkabudjetin hyvin paketissa. Valitse laajasta ajoneuvovalikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopiva vuokra-auto ja anna vaivattomuuden kuljettaa sinut kokemuksesta toiseen. Varauksen voit tehdä näppärästi internetissä tai soittamalla ystävälliseen ja asintuntevaan asiakaspalveluumme, joka palvelee viikon jokaisena päivänä.

 
 • Azorit Flores Lentoasema
  Aeroporto das Flores
  9970-320 Santa Cruz das Flores

  ma. - su.08:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Azorit Flores Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroporto das Flores
  9970-320 Santa Cruz das Flores

  ma. - su.08:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Lisää mukavuutta Sixt Autovuokraamo Santa Cruz das Floresin lisäpalveluilla

Koe ajamisen vapaus, sillä vapaiden ajokilometrien ansiosta voit tutustua saareen ajattelematta lisämaksuja. Uudet ja ensiluokkaiset Santa Cruz das Floresin vuokra-automme muuntuvat myös tarpeidesi mukaan hyödyllisillä lisäpalveluilla. Saarella ensimmäistä kertaa vierailevat voivat vuokrata GPS-navigaattorin, joka vähentää eksymisen riskiä, ja lasten matkan turvaksi voi valita erikokoisista lastenturvaistuimista. Jakaaksesi kuljettajan hauskuutta ja vastuuta on valittavanasi lisäkuljettajalisä, ja lisäturvat ovat järkevä täydennys autonvuokraukseen, ennen kuin mitään yllättävää sattuu. Nämä ja muut lisäpalvelut ovat nähtävissä internetsivuillamme, ja voit lisätä ne helposti vuokraukseesi. Haluamme ystävällisesti muistuttaa, että Sixt takaa ainoastaan ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Ei piilokuluja, laadukkaat ajoneuvot ja ystävällinen asiakaspalvelu - Sixt Autonvuokraus Santa Cruz das Floresissa

Vihreydestään ja kukkaloistostaan tunnettu pieni Floresin saari ja Santa Cruz das Flores ovat oivallinen matkakohde niin perheille, aktiivisille lomailijoille, työmatkalaisille ja häämatkalaisille. Autovuokraamo Santa Cruz des Flores tekee matkastasi vaivattoman, kun liikkuminen ei ole rajattua ja mukana kulkevat niin sukellusvarusteet kuin ostoksetkin. Koe saaren länsiosassa olevan Fajã Granden kauniit vesiputoukset ja häikäisevä luonto. Matka taittuu Sixtin vuokra-autolla alle puolessa tunnissa, ja välillä voi pysähdellä ihastelemaan maisemia ja pitämään piknikkiä. Toinen saaren suosituista luontokohteista on keskiosassa sijaitseva Morro Alto, jonka koskematon luonto kutsuu patikointiin kameran kanssa. Saaren korkein vuori kohoaa vähän yli 900 metriin, ja korkeuksiin on mahdollista tutustua myös kätevästi Sixtin vuokra-autolla. Ihastu luontoon ja vapauttavaan liikkumiseen vuokra-autolla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service