Autonvuokraus
Azorit Santa Maria Lentoasema
Piilota
Portugali // Vila do Porto // Azorit Santa Maria Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Azorit Santa Maria Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroporto Santa Maria
  9580-908 Vila do Porto PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SMA
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 21:00
 
 24 h nouto

Sixt Autovuokraamo Santa Marian lentokentällä

Matkatessasi Santa Mariaan voit hankkia kätevästi vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta heti Santa Marian lentokentältä, joten saareen ja sen ympäristöön tutustuminen voi alkaa lähestulkoon välittömästi lentokoneesi laskeuduttua. Autonvuokraus Santa Marian lentokentällä mahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin. Olipa aikeissasi sitten vuokrata näppärän kokoisen henkilöauton pariskunnalle taikka farmariauton koko perheen tarpeisiin, ovat nämä vaihtoehdot saatavilla Santa Marian lentokentällä sijaitsevasta autovuokraamostamme. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä aut

Autonvuokraus Santa Maria lentokentällä

Santa Marian lentokenttä, jonka lyhennetty nimi on SMA, sijaitsee noin viiden minuutin ajomatkan päässä Vila do Portosta, joka on saaren suurin asutuskeskus. Sixt Autovuokraamon löydät helposti Santa Marian lentokentältä seuraamalla yhteistyökumppanimme Ilha Verden kylttejä. Ajomatkalla lentokentältä kohti keskustaa pääset nauttimaan upeista luonnonmaisemista. Autonvuokraus Santa Marian lentokentällä onnistuu siis vaivatta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen päästyäsi. Iloiset asiakaspalvelijamme auttavat sinua vuokrausten kanssa jokaisena viikonpäivänä. Vuokra-auton noutaminen ja palautus onnistuu myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin voimme jo aloittaa matkasi suunnittelun!

Hanki Sixtin vuokra-auto ja tutustu kauniiseen Santa Mariaan

Portugalin Azurien joukkoon kuuluva Santa Marian saari on saarijoukon eteläisin. Saaren suurimmassa asutuskeskuksessa Vila do Portossa asuu hieman yli 3000 asukasta. Muita saaren asutuskeskuksia ovat São Pedro, Almagreira, Santo Espírito ja Santa Bárbara. Sixt vuokra-auto allasi voit vierailla vaikka kaikissa, sillä välimatkaa näiden kohteiden välillä on yhtensä vain noin 30 kilometriä. Kun käytössä on jo lentokentältä hankittu vuokra-auto, haalit matkaohjelmaasi helposti maksimaalisen määrän nähtävää ja koettavaa ilman, että etäisyydet rajoittaisivat matkasi suunnittelua. Pääset rentoutumaan valkoisille hiekkarannoille Praia Formosaan noin 20 minuutissa lähdettyäsi lentokentältä. Tämän nopeampaa tietä rentoutumiseen on turha hakea.

Autonvuokraus Santa Marian lentokentältä on edullinen ja nopea vaihtoehto saaren tutkimiseen. Voit kulkea saarella oman aikataulusi mukaan minne ikinä haluat. Käy vaikka kurkkaamassa saaren korkeinta kohtaa Pico Altoa tai upeita rantakallioita Ponta do Castelossa. Farol da Maian näköalapaikalta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät merelle.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Azorit Santa Maria Lentoasema SMA Aeroporto Santa Maria 9580-908 Vila do Porto 36.973864, -25.165088 +351-255788199

Sixt-toimipiste Azorit Santa Maria Lentoasema SMA

Aeroporto Santa Maria
9580-908 Vila do Porto
 
Puhelinnro +351-255788199

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service