Autonvuokraus
Puerto Rico
Piilota
Puerto Rico
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Puerto Rico: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Puerto Ricossa

Autonvuokraus Puerto Ricossa on vaivatonta, kun teet varauksen Sixtin verkkosivujen kautta. Autovuokraamo Puerto Ricossa tarjoaa vuokralle vain uutta autokalustoa, joka vastaa useisiin matkailijan tarpeisiin. Vuokra-auto on mahdollista valita Sixtin useasta autoluokasta, mutta automallia ei voi valitettavasti valita. Tarjolla on neliveto maastureita, farmareita sekä henkilöautoja. Lisävarusteiksi autonvuokraaja voi valita esimerkiksi GPS-navigaattorin, jonka ansiosta kohde kuin kohde löytyy huomattavasti helpommin ja nopeammin. Tai voit valita lisävarusteeksi myös lastenistuimia aina pienimpien lasten vauvakaukalosta kouluikäisten korokeistuimeen saakka, joten kaikenikäiset ja kokoiset lapset matkustavat vuokra-autossa turvallisesti ja lisäksi sopivissa istuimissa matkustaa tietenkin paljon mukavammin. Eikä vakuutuksiakaan pidä unohtaa, sillä niitä on kyllä saatavilla useisiin tien päällä yllättäviin ikäviin tilanteisiin.

Vuokra-autolla Puerto Ricon liikenteessä

Autonvuokraus Puerto Ricossa ei ole sen kummempaa kuin Suomessakaan, kunhan noudattaa varovaisuutta sekä liikennesääntöjä. Tiet ovat merkitty numeroilla 1-4, sen mukaan millaisista teistä on kyse. Esimerkiksi numerolla 1 merkityt tiet ovat vilkasliikenteisiä isoja teitä kun taas numerolla 4 merkityt tiet ovat pieniä ja vähemmän liikennöityjä. Tiet saattavat joillakin pienimmillä reiteillä olla hyvin kapeita ja tarkkaavaisuutta pitää matkassa olla. Taajamissa ja kaupunkialueilla on nopeusrajoitus 40 km/, maanteillä 70 km/h ja moottoriteillä 90-100 km/h. Pysäköinti Puerto Ricossa on usein todella kallista, etenkin kaupungissa ja suosituilla turistialueilla. Mikäli saat pysäköintisakon, voit maksaa sen, joko paikallisessa pankissa tai lähimmällä poliisiasemalla. Autovuokraamo Puerto Ricossa auttaa ja neuvoo autonvuokraajia, mikäli kiperä tilanne kohdalle sattuu.

Kohteita ja aktiviteetteja joihin vuokra-autolla voit kulkea

Puerto Rico on mahtava auringonpalvojien rantalomakohde, mutta se tarjoaa myös paljon muuta mielenkiintoista. Esimerkiksi Cavernas del Rion Camuy luola on upea nähtävyys kalkkikivineen. Luola on valtavan kokoinen, joten aikaa siellä saa kulumaan tunnin jos toisenkin. Luola tarjoaa myös viilennystä helteiseen päivään. Myös shoppailumahdollisuuksia riittää vaikkapa koko loman ajaksi, mikäli nähtävyydet ja rantaelämä eivät suuresti houkuttele. Erityylisiä ruokaravintoloita on myös paljon ja ruokailumahdollisuudet ovat hyvät. Valaita ja delfiinejä pääset merelle ihastelemaan, kun lähdet päiväksi veneretkelle satamasta. Lisäksi voit kalastaa, sukeltaa, golfata ja vaeltaa. Autonvuokraus Puerto Ricossa ei ole vain järkevää, sillä lisäksi se on myös mukavaa. Koska vuokra-autoissa usein on ilmastointi, on kuumassa ilmastossa matkustaminen todella mukavaa. Vuokra-auto Puerto Ricossa tulee varmasti tarpeeseen, sillä maasto on mäkistä ja korkeuserot ovat usein huomattavia.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service