Autonvuokraus
San Juan Lentoas (Puerto Rico)
Piilota
Puerto Rico // San Juan // San Juan Lentoas (Puerto Rico)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San Juan Lentoas (Puerto Rico): Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calle Dalia, C. Begonia
  00979 Carolina PR +1-7877911991
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SJU
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Luis Muñoz Marínin kansainvälisellä lentokentällä

Puerto Ricoon matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta läheltä Luis Muñoz Marínin kansainvälistä lentokenttää, ja nauttia upeista merimaisemista matkallasi San Juaniin. Sixt Autovuokraamo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vuokra-autoja, joista varmasti löydät omiin tarpeisiisi sopivan. Voit vuokrata matkasi ajaksi niin pienemmän kokoisen henkilöauton kuin myös tilavamman farmariautonkin, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavan määrän matkatavaroita. Tai mikäli haluat olla valmiina mihin tahansa autoretkillä vastaan tuleviin maastoihin, voit valita allesi myös maastoauton. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Parhaiten saat vuokrauksesi hoidettua etukäteen joko verkkosivuillamme tai puhelimitse.

Autonvuokraus Luis Muñoz Marínin kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Luis Muñoz Marínin kansainvälisestä lentokentästä. Autovuokraamo kuljettaa matkustajia lentokentän ja vuokraamon välillä. Luis Muñoz Marínin kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä SJU, sijaitsee 12 kilometrin päässä Puerto Ricon itsehallinnollisen alueen pääkaupungista San Juanista. Ajomatka myös Isla Verden kansainvälisenä lentokenttänä tunnetulta kentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan vartin. Autonvuokraus Luis Muñoz Marínin kansainväliseltä lentokentältä on edullinen ja näpsäkkä ratkaisu saarella liikkumiseksi. Saavutat majapaikkasi nopeasti, ja Sixt vuokra-autolla sinulle jää yltäkyllin aikaa tutustua San Juaniin ja sen lähiympäristöön.

Eksoottinen Puerto Rico tutuksi Sixt vuokra-autolla

Espanjalle alun perin kuulunut Puerto Rico on nykyään Yhdysvaltojen alainen itsehallintoalue. Puerto Ricon saari sijaitsee Karibian merellä, Panaman kanavaan johtavan Monan salmen varrella. Saari on kooltaan noin 150 kilometriä kertaa 50 kilometriä, ja siellä asuu noin 3,5 miljoonaa asukasta. Puerto Ricon pääkaupungin San Juanin perusti Juan Ponce de León vuonna 1508. Nykyään kaupungissa asuu puolisen miljoonaa asukasta, ja se houkuttelee matkaajia ympäri maailman.

Autonvuokraus Luis Muñoz Marínin kansainväliseltä lentokentältä on oiva tapa aloittaa saareen tutustuminen. Matkat taittuvat nähtävyyksiin oman aikataulusi mukaisesti. Voit käydä ihailemassa Castillo San Felipe del Morro -linnaketta tai tutustua San Juanin vanhaan kaupunkiin. Voit myös rentoutua Isla Verden kauniilla uimarannalla taikka lähteä tutkimaan El Yunque -sademetsää. Kaikki tämä on mahdollista Sixt vuokra-auto allasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San Juan Lentoas (Puerto Rico) SJU Calle Dalia, C. Begonia 00979 Carolina 18.442388, -66.015340 +1-7877911991

Sixt-toimipiste San Juan Lentoas (Puerto Rico) SJU

Calle Dalia, C. Begonia
00979 Carolina
 
Puhelinnro +1-7877911991

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service