Autonvuokraus
Krakow
Piilota
Puola // Krakow
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Krakow

Sixt Autovuokraamo Krakowassa palvelee sinua seitsemänä päivänä viikossa. Voit valita monipuolisesta ja hyvin varustellusta autovalikoimasta itsellesi sopivan vuokra-auton. Tarjolla on kooltaan ja varustelultaan erilaisia vaihtoehtoja lähtien pienistä kaupunkiautoista aina suuriin premium-maastureihin ja minibusseihin asti. Saat meiltä myös monia tarpeellisia ja edullisia lisäpalveluja autonvuokrauksen yhteydessä.

 
 • Krakova Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  ma. - pe.08:00 - 23:35
  la.09:00 - 21:00
  su.09:00 - 23:35
  Juhlapyhä09:00 - 23:35

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Krakau Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Pawia 5a
  31154 Krakow

  ma. - su.09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kraków

  Sixt Autonvuokraus
  Kopernika 1
  31-033 Krakow

  ma. - pe.10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Asiantuntevaa Sixtin autonvuokrausta Krakowassa

Laadukkaasti palvelevasta autovuokraamostamme löydät vuokra-auton niin työ- kuin lomamatkallekin. Kompakti kaupunkiauto on hyvä valinta yksin matkustavalle tai pariskunnalle. Suurempaan sedaniin tai farmariin mahtuvat niin lapset kuin harrastusvälineetkin mainiosti. Ylellisempää menoa tarjoavat premium-luokan sedanit ja maasturit. Tilavaan minibussiin sopii jopa yhdeksän hengen seurue. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia. Jotta autonvuokrauksesi Krakowassa olisi mahdollisimman vaivatonta, tarjoamme useita edullisia lisäpalveluja vuokrauksen yhteydessä. Vuokra-autoon saa nimettyä lisäkuljettajan ja vakuutuksen omavastuuosuutta voi säätää. Vakuutuksen lisäturvana on tarjolla muun muassa rengas-, lasi- ja kolariturva. Myös lapsiperheiden on turvallista vuokrata auto autovuokraamostamme Krakowassa, sillä tarpeen mukaan valittavana on vauvan turvakaukalo tai erikokoisia lasten turvaistuimia.

Tutustu maailmankuuluihin nähtävyyksiin vuokra-autolla Krakowassa ja sen ympäristössä

Etelä-Puolassa Veiksel-joen rantamaisemissa sijaisevassa Krakowassa on noin 750 000 asukasta ja se kuuluu Puolan suurimpiin ja vanhimpiin kaupunkeihin. Kaupungin keskiaikainen keskusta sisältyykin Unescon maailmanperintöluetteloon samoin kuin noin viidentoista kilometrin päässä sijaitsevat Wielickan suolakaivoksetkin. Jo 1300-luvulla avatuissa kaivoksissa käy nykyään yli miljoona turistia vuosittain ihastelemassa sekä kaivosta että esillä olevaa taidokasta suolataidetta. Jos toisen maailmansodan aikainen historia kiinnostaa, kannattaa ajaa vajaan 70 kilometrin matka vuokra-autolla Krakowasta länteen päin Auschwitzin keskitysleirimuseoon, joka sekin kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Taiteen ystäville voi vinkata, että Czartoryskin taidemuseossa on nähtävillä muun muassa Leonardo da Vincin teos Nainen ja kärppä. Keskustan näyttävimpiä kohteita lienee 1300-luvulla rakennettu Saint Marian basilika. Etenkin lapsiperheiden vuokra-auton keula kannattaa suunnata länteen ja ajaa kymmenen kilometrin matka paikalliseen eläintarhaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service