Autonvuokraus
Krakova Lentoasema
Piilota
Puola // Krakow // Krakova Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Krakova Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice PL +48-126393216
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KRK
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 23:35
la.09:00 - 21:00
su.09:00 - 23:35
Juhlapyhä09:00 - 23:35
 
 24 h palautus

Autonvuokraus Krakovan lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Krakovan lentoasemalla tarjoaa sopivan auton joka tilaisuuteen, olit sitten Puolassa liike- tai lomamatkalla yksin tai suuremmassa ryhmässä. Tarjoamme vuokra-autoja Krakovan lentoasemalla monissa eri koko- ja hintaluokissa aina edullisista ja näppäristä malleista premiummalleihin ja minibusseihin. Meiltä löydät siis auton niin edustustilaisuuteen kuin koko perheen kesälomallekin. Varatessasi auton emme voi taata sinulle tiettyä automallia tai -merkkiä, vaan saat auton valitsemastasi varausluokasta. Voit lisätä varaukseesi myös haluamasi lisävarusteet, kuten lastenistuimen, GPS-navigaattorin tai vapaat kilometri, mikäli suunnittelet kierteleväsi alueella paljon. Vuokraamo sijaitsee kansainvälisen T1-terminaalin edessä monikerroksisen parkkihallin 5. kerroksessa alueella A, ja lähtiessäsi kotimatkalle palautat auton helposti omalle pysäköintialueellemme.

Vuokra-auto suoraan lentoasemalta

Lentokenttä on maan toiseksi suurin ja toiseksi liikennöidyin lentokenttä. Suomesta kaupunkiin pääsee suoralla lennolla Helsingistä Finnairin operoimana, sekä lukuisilla muilla yhtiöillä lentämällä jonkin eurooppalaisen risteyskentän kautta. Tälle lntokentälle on suoria yhteyksiä jopa 19 eri lentoyhtiöllä. Autonvuokraus Krakovan lentoasemalla onnistuu meiltä suoraan lennoltasi tullessasi lentoaikataulusi mukaan. Lentokenttä sijaitsee 17 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja matka taittuu vuokra-autolla liikenteestä riippuen jopa alle puolessa tunnissa. Sixtillä on toimipiste myös kaupungin keskustassa, joka palvelee sinua mielellään tarpeen tullen.

Nähtävää ja koettavaa alueella

Krakova on viehättävä, historiallinen puolalaiskaupunki ja samalla maan toisiksi suurin kaupunki yli 700 000 asukkaallaan. Kaikenkaikkiaan alueella on asukkaita noin 1,5 miljoonaa. Kaupungin historiallinen keskusta kuuluu Unescon maailmanperintökohteiden luetteloon. Kaupungissa on monipuolinen tarjonta kulttuurin saralla ja historiasta kiinnostunut matkailija löytää sieltä paljon tutkittavaa. Maailmanperintökohteita ovat niinikään Auschwitzin keskitysleirimuseo sekä Wieliczkan suolakaivokset, jotka sijaitsevat kaupungin ulkopuolella ja ovat alueen suosituimpia nähtävyyksiä. Vierailu Auschwitzin keskitysleirimuseossa on jokaiselle unohtumaton kokemus jota ei tällä alueella vieraillessa kannata jättää väliin. Keskitysleirimuseossa vierailee vuosittain miljoonia turisteja. Läheinen Vilstulan joki tarjoaa puolestaan omaleimaiset maisemat luontomatkailijalle, joihin autonvuokraus Krakovan lentoasemalta helpottaa tutustumista. Kaupunki on myös yksi maan tärkeimmistä liikekeskuksista, ja siellä sijaitseekin noin 50 monikansallisen yrityksen toimistot.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 23:35
la.09:00 - 21:00
su.09:00 - 23:35
Juhlapyhä09:00 - 23:35

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Krakova Lentoasema KRK Kpt. M. Medweckiego 1 32-083 Balice 50.077778, 19.784722 +48-126393216

Sixt-toimipiste Krakova Lentoasema KRK

Kpt. M. Medweckiego 1
32-083 Balice
 
Puhelinnro +48-126393216

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service