Autonvuokraus
Lodz
Piilota
Puola // Lodz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lodz

Sixt Autovuokraamo Lodzissa palvelee sinua asiantuntevasti kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Saat kauttamme laajan valikoiman vuokra-autoja, joista löydät varmasti tarvettasi vastaavan ajoneuvon. Tutustuthan ajantasaiseen tarjontaamme ja saatavilla oleviin lisäpalveluihin verkkosivuillamme. Valikoimassamme Lodzin Sixt Autovuokraamossa on tarjolla erikokoisia henkilöautoja, joista löydät varmasti mieleisesi.

 
 • Lodz Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Gen. S. Maczka 35
  94-328 Lodz

  ma. - ti.09:00 - 17:00
  ke.09:00 - 18:30
  to.11:00 - 17:00
  pe.09:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Lodz Widzew Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  ul. Sluzbowa 8
  92-305 Lodz

  ma. - pe.09:30 - 15:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Lodz

  Sixt Autonvuokraus
  aleja Unii Lubelskiej 1
  90-001 Lodz

  ma. - pe.10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Palveleva Sixt Autovuokraamo Lodzissa

Autonvuokraus Lodzin Sixt Autovuokraamossa on kustannustehokasta ja vaivatonta. Tutustu ajantasaiseen valikoimaamme verkkosivuillamme, valitse ajankohta ja tee varaus. Kattavan vuokra-autovalikoimamme lisäksi tarjoamme myös laajan valikoiman lisäpalveluita. Lodziin tutustuminen on helppoa esimerkiksi lisäämällä varauksellesi GPS-navigaattorin, jonka avulla et eksy ja nautit ajamisesta. Pienten lasten kanssa matkustaessa voit lisätä varauksellesi turvaistuimet, jolloin matkustaminen on turvallista ja mukavaa myös perheen pienimmille. Meiltä löytyy myös kattava valikoima erilaisia vakuutuksia vahingon varalle. Ryhmän kanssa matkustaessa voit lisätä varauksellesi lisäkuljettajan, jolloin voit itse nauttia myös matkustamisesta pelkän ajamisen sijaan. Ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista vuokra-autoista ja lisäpalveluista saat verkkosivuiltamme.

Lodz, keskellä kaikkea

Lodz on Puolan kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee lähellä Puolan maantieteellistä keskipistettä. Kaupungin väkiluku lähentelee 700.000 asukasta. Kaupungin nimi tarkoittaa venettä, vaikka kaupungissa ei vettä varsinaisesti olekaan. Sixt Autovuokraamosta saat sen sijaan ajoneuvon, jonka avulla voit tutustua paikallisiin nähtävyyksiin, kuten esimerkiksi vesipuisto Aquapark Falaan, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Jos olet ostosmahdollisuuksien perässä, niin kannattaa suunnata Manufakturaan, vanhan teollisuusalueen keskelle, uutta ja vanhaa liikerakennusta yhdistävään ostoskeskukseen, jonka ison sisäpihan reunoilta löytyy toinen toistaan upeampia ravintoloita, joista löytyy taatusti jokaiselle matkaajalle jotain suuhunpantavaa. Lodzista on myös helppo ja nopea liikahtaa vuokra-autolla vaikka Wieliczkan suolakaivokselle, joka on UNESCOn maailmanperintökohde ja joka toimii nykyään museona, matkaa sinne taitat noin kolme tuntia. Kaivoksella tuotettiin suolaa yli 700 vuoden ajan aina vuoteen 2007 asti. Samalla reissulla voit käydä myös Puolan toiseksi suurimmassa kaupungissa Krakovassa, tai vierailla Auschwitzin keskitysleirillä, joissa riittää nähtävää ja koettavaa koko päiväksi. Matkustit sitten työn tai vapaa-ajan parissa tai yksin, ryhmässä tai perheen kesken, niin Sixt Autovuokraamosta löytyy varmasti vuokra-auto tarpeeseesi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service