Autonvuokraus
Varsowa Hotel Intercontinental
Piilota
Puola // Warsaw // Varsowa Hotel Intercontinental
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Varsova Hotel Intercontinental: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Emilii Plater 49
  00-125 Warszawa PL +48-661999155
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: WAWC02
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Laadukkaat vuokra-autot Varsovassa Hotel Intercontinentalin Sixtiltä

Kun kyseessä on autonvuokraus, Sixt Autovuokraamo Varsova Hotel Intercontinental toivottaa sinut tervetulleeksi Puolan pääkaupunkiin! Toimipisteemme Hotel Intercontinentalissa toimii Meet & Greet -periaatteella, eli toisin sanoen työntekijämme saapuu hotellille luovuttamaan valitsemasi vuokra-auton käyttöösi varauksen yhteydessä sovittuna ajankohtana. Muistathan siis tehdä varauksen etukäteen, sillä paikan päällä ei ole fyysistä toimipistettä. Hotel Intercontinental sijaitsee keskeisellä paikalla Varsovan keskustassa, joten vuokra-auton tilaaminen toimipisteelle on kätevää hotellin asiakkaiden lisäksi myös muille Varsovassa majoittuville matkailijoille, ja monet Varsovan hotelleista ja muista majoituspaikoista sijaitsevat kävelymatkan päässä täältä. Lisäksi Hotel Intercontinental on hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella, ja esimerkiksi Swietokrzyskan ja Rondo ONZin metropysäkit ovat kivenheiton päässä.

Lisäpalveluilla muokkaat vuokra-auton Varsovan-matkasi tarpeisiin sopivaksi

Autonvuokraus Varsova Hotel Interncontinentalin Sixtiltä on erinomainen valinta kaikenlaisille matkustajille. Lomamatkailijat arvostavat vuokra-autojen matkustamiseen tuomaa vapautta, kun loman ohjelmasta ja vierailukohteista pääsee päättämään julkisen liikenteen reiteistä ja aikatauluista välittämättä. Vuokra-auto sopii loistavasti myös Varsovan ulkopuolelle suuntautuville pidemmille matkoille Puolassa. Autonvuokraus Varsova Hotel Interncontinentalin Sixtiltä on lisäksi käytännöllistä, sillä autossa kulkevat tarvittavat mukana sekä matkatavarat, tuliasostokset että päivän aikana mahdollisesti tarvittavat tarvikkeet kuten lastenrattaat. Työmatkalaiselle vuokra-auto taas tarkoittaa sujuvaa siirtymistä tapaamispaikalta toiselle. Lisäksi vuokra-auto kuljettaa kätevästi majapaikkaan tai lentokentälle päivän päätteeksi.

Laadukkaat vuokra-automme on helppo muokata juuri sinun matkasi tarpeisiin lisäpalveluillamme. Lisäpalveluvalikoimastamme löydät esimerkiksi lastenistuimet ja turvakaukalot eri kokoluokissa, korkealaatuiset navigaattorit ja lisäkuljettajan valinnan, jonka ansiosta kuljettajan roolin voi jakaa useampi henkilö. Jos olet suuntamassa Varsovaa kauemmas, kannattaa harkita myös vapaiden ajokilometrien lisäämistä varaukseen, jolloin ajat vuokra-autollasi niin pitkälle kuin haluat ilman rajoituksia. Lisätiedot näistä ja muista lisäpalveluistamme löydät varauksen yhteydestä. Huomioithan varausta tehdessäsi myös, että varaus koskee vain autokategoriaa, emmekä valitettavasti voi taata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Varsowa Hotel Intercontinental WAWC02 Emilii Plater 49 00-125 Warszawa 52.232407, 21.002607 +48-661999155

Sixt-toimipiste Varsowa Hotel Intercontinental WAWC02

Emilii Plater 49
00-125 Warszawa
 
Puhelinnro +48-661999155

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service