Autonvuokraus
Varsowa Chopin Lentoasema
Piilota
Puola // Warsaw // Varsova Chopin Lentokenttä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Varsova Chopin Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zwirki i Wigury 1
  00-906 Warszawa PL +48-661-999155
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: WAW
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:30
la.07:00 - 22:00
su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Varsovan Chopinin lentoasemalla

Chopinin kansainvälinen lentoasema, joka palvelee lähes puolta maan matkustajista, sijaitsee Wlochyn alueella. Kattava autovalikoimamme pystyy vastaamaan jokaisen tarpeisiin. Toimipisteeltämme voit vuokrata niin tavalliset henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit, nelivetoiset autot kuin pakettiautotkin. Löydät toimipisteemme saapuvien aulasta. Suunnista vain tutulle oranssille palvelutiskille, ja Sixtin henkilökunta auttaa sinua mielellään autonvuokrauksessa Varsovan Chopinin lentoasemalla.

Autonvuokraus Varsovan Chopinin lentoasemalla käy näppärästi

Chopinin kansainvälinen lentoasema, WAW, sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Varsovan kaupungista. Matka kaupunkiin taittuu vuokra-autolla noin puolessa tunnissa. Palvelemme matkustajia vuoden jokaisena päivänä. Meillä voit palauttaa auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Hoida autonvuokraus kuntoon jo hyvissä ajoin ennen matkaasi. Tämä onnistuu kätevimmin joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Otathan kuitenkin huomioon, että emme lupaa tiettyä mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Liitä vuokraan samalla myös kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet ja -palvelut, kuten lastenistuin, navigaattori, ylimääräinen kuljettaja sekä kaiken kattava vakuutus. Ottamalla vuokra-auton Varsovassa Chopinin lentoasemalta voit aloittaa lomasi saman tien.

Historiaa ja hyvää ruokaa

Puola on valloittanut suomalaisten sydämet jo vuosia sitten. Maahan on vain lyhyt lentomatka, joten se sopii hyvin myös lapsiperheen kohteeksi. Varsovan keskusta on täynnä historiaa. Vanha kaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Sen lisäksi kannattaa käydä piipahtamassa esimerkiksi nukkemuseossa sekä vankilamuseossa. Kaupungista voi tehdä hyvin myös päiväretkiä muihin kaupunkeihin. Esimerkiksi Kazimierz Dolnyyn on vain parin tunnin ajomatka. Siellä on kesäisin erilaisia tapahtumia ja markkinoita, joten kaupunki täyttyy niin paikallisista kuin turisteistakin. Maan itäosasta löytyy Lublin, jossa on lukuisia upeita kirkkoja sekä esimerkiksi jyhkeä linnoitus. Jos ei halua ajaa pitkiä matkoja, löytyy kaupungin laidalta useita puistoja ja järviä, joissa voi viettää päivää rentoutuen. Näitä rauhallisia paikkoja voi löytää vain kymmenen minuutin ajomatkan päästä. Sixtin vuokra-autolla voi kiertää paikkoja helposti, joten se tuo rentoutta lomaan. Autonvuokraus Varsovassa Chopinin lentoasemalla on hyvä valinta silloin, kun haluat päästä kulkemaan ilman aikatauluja ja kun haluat suunnitella esimerkiksi retkiä muuallekin kuin Varsovan alueelle.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:30
la.07:00 - 22:00
su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Varsowa Chopin Lentoasema WAW Zwirki i Wigury 1 00-906 Warszawa 52.169210, 20.972460 +48-661-999155

Sixt-toimipiste Varsowa Chopin Lentoasema WAW

Zwirki i Wigury 1
00-906 Warszawa
 
Puhelinnro +48-661-999155

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service