Autonvuokraus
Qatar
Piilota
Qatar
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Qatar: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtiltä Qatarissa

Autonvuokraus Qatarissa ei aiheuta turhaa päänvaivaa mikäli valitset Sixtin palvelut. Yhtiö toimii tämän emiirikunnan lisäksi jo yli 100 muussakin maassa. Sen autovuokraamot Qatarissa löytyvät maan pääkaupunki Dohasta, jossa sillä on useita eri toimipisteitä. Yksi löytyy tietenkin Hamadin kansainväliseltä lentoasemalta. Itse kaupungissa yhtiön toimipisteitä on muun muassa joidenkin suurimpien hotellien yhteydessä. Vaikka vuokraamoon voi kävellä vasta paikan päälläkin, on kuitenkin vahvasti suositeltua tehdä varaus etukäteen joko netin kautta tai perinteisesti puhelimitse. Näin voidaan taata nopea ja miellyttävä asiointi sekä juuri mieleisen ajoneuvon löytyminen, sillä autovuokraamot Qatarissa ovat hyvin suosittuja. Huomioi kuitenkin ettei Sixt voi taata tietyn ajoneuvomallin saatavuutta, vain ajoneuvokategorian. Lisäpalvelut, kuten GPS-navigaattorit ja lastenistuimet ovat myös saatavilla.

Paikallinen ajokulttuuri

Pinta-alaltaan Qatar ei ole suunnattoman suuri, vain hieman Varsinais-Suomen maakuntaa suurempi. Mikään kääpiövaltio ei kuitenkin tämä reilun parin miljoonan asukkaan maa silti ole, ja autonvuokraus Qatarissa saattaakin olla erittäin hyvä vaihtoehto mikäli haluaa kaiken lomastaan irti. Maa on varsin vauras ja tämä näkyy monen muun asian ohella positiivisesti myös teiden kunnossa. Vauraus täällä syntyy pitkälti tietenkin öljystä, joten polttoaineen ostaminen ei ole iso rasite kukkarolle. Suurin osa maan asukkaista omistaa auton, mutta tämä näkyy varjopuolena myös ruuhkina. Varsinkin työmatkojen ruuhkahuiput saattavat olla Dohassa todella kovia, joten näihin kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa. Liikenne on oikeanpuoleista ja useimpien vähänkin isompien kaupunkien välillä kulkevat kolmikaistaiset moottoritiet, joilla ajaminen on helppoa ja miellyttävää. Opasteet ovat erittäin kattavia. Paikalliset kuljettajat eivät aina vaikuta noudattavan nopeusrajoituksia, mutta vuokra-autolla liikkuessa turhia riskejä ei kannata ottaa. Nopeusvalvontakameroita on lisätty maassa viime vuosina runsaasti. Alkoholin suhteen liikenteessä vallitsee nollatoleranssi.

Vuokra-autolla Qatarissa - mihin mennä?

Mikäli majoitut pääkaupunki Dohassa kuten useimmat matkailijat, on koko maa helppojen päivämatkojen ja nopeiden tieyhteyksien päässä. Autonvuokraus Qatarissa totisesti kannattaa. Doha itsessään tarjoaa toki paljon nähtävää, mutta sitä aidompaa Qataria voi nähdä pääkaupungin ulkopuolella. Entisenä brittisiirtomaana englannilla pärjää koko maassa hyvin. Al Sheehaniyan kaupunki on maan suurimmpia sisämaakaupunkeja ja tarjoaa nähtävää muun muassa hulppean sheikki Faisal Bin Qassim Al Thanin museon sekä kuuluisten kamelikisojen muodossa. Tänne pääsemiseksi vuokra-auto on melkeinpä pakollinen. Maan vanhemmasta historiasta kiinnostuneelle luoteis-Qatarissa sijaitseva Zubrahin rauniokaupunki on suositeltava käyntikohde. Al-Zubaran linnoitus on myös UNESCOn maailmanperintölistalla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service