Auton vuokraus toimipisteestä Doha Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Doha Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Doha Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Doha Lentoasema

Osoite

Counter 9, Opp. Arrival Bldg Hamad International Airport, 8173 Doha, Qatar
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Doha Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Hamadin kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Hamadin kansainvälisellä lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on Dohan kaupunki Qatarissa, kaupungin Hamadin lentokentän SixtAutovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja senympäristöön tutustumiseen - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus Hamadin kansainvälisellälentokentällä tarjoaa niin kätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammatfarmariautotkin joko suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaastimatkatavaraa. Valikoimaamme kuuluu myös minibussi, joka mahduttaa sisäänsä suuremmankinseurueen. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaamanautokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteiden osalta juuri sinun matkaasi sopivaksi.
Autonvuokraus Hamadin kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Hamadin kansainvälisellä lentokentällä

Hamadin kansainvälinen lentokenttä korvasi entisen Dohan kansainvälisen lentoaseman Qatarin pääasiallisena lentokenttänä vuonna 2014. Lentokoneesta Hamadin kansainväliselle lentokentälle laskeuduttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi heti saapuvien lentojen aulasta. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Hamadin kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä DOH, sijaitsee hieman alle 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan noin vartin. Autonvuokraus Hamadin kansainväliseltä lentokentältä onnistuu viikon jokaisena päivänä. Nouto ja palautus onnistuvat vuorokauden ympäri.
Sixtin vuokra-autolla eksoottisessa ja aurinkoisessa Dohassa

Sixtin vuokra-autolla eksoottisessa ja aurinkoisessa Dohassa

Qatarin pääkaupunki Doha sijaitsee Persianlahden rannalla, ja siellä asuu hieman yli 500 000 asukasta. Qatar tunnetaan erityisesti sen merkittävistä öljy- ja kaasuvaroista, jotka tekevätkin siitä yhden maailman vauraimmista maista. Dohassa kannattaa suunnata esimerkiksi seitsemän kilometriä pitkälle rantabulevardille, josta näkymät sekä Persianlahdelle että kaupungin pilvenpiirtäjien koristamaan siluettiin hämmästyttävät. Shoppailemaan pääsee entisöidylle Souq Waqifin markkina-alueelle, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Autonvuokraus Hamadin kansainväliseltä lentokentältä mahdollistaa myös suuntaamisen kauemmas kaupungin keskustasta. Kiinnostava nähtävyys on esimerkiksi historiallinen Al Zubarahin UNESCOn maailmanperintökaupunki, jonne matkaa on hieman yli 100 kilometriä Dohasta. Olipa sinulla sitten suunnitteilla unohtumaton elämysmatka Dohaan ja halu päästä tutkimaan kaupunkia laajemmin, Sixt Autovuokraamo toimittaa edullisesti käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton jo lentokentällä. Näin kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen on mitä mukavinta, minkä lisäksi pääset myös näkemään enemmän tästä suositusta lomakohteesta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Doha Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Doha Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Doha Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Doha Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Doha Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 136 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Doha Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Doha Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Doha Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Doha Lentoasema

Näytä lisää