Auton vuokraus alueella Doha

 

Suosituin kohteessa Doha

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Doha Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Doha

Dohan Sixt Autovuokraamo palvelee sinua ystävällisesti

Dohan Sixt Autovuokraamo palvelee sinua ystävällisesti

Kun olet matkaamassa Qatarin Dohaan, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta mahtava tapa tutustua alueeseen laajemminkin. Vuokraa korkealuokkaisesta autokalustostamme edullinen henkilöauto ja pakkaa kaikki tarvittava retkelle mukaan sekä tutki perheesi tai matkakumppanisi kanssa tai yksin kuvankaunista maata. Huippulaatuisesta autovalikoimastamme löytyy myös farmareita suuremmallekin tavaramäärälle, jos tarvitset käyttöösi isompaa ajoneuvoa. Maastoautolla voit suunnata myös hieman rankempaan maastoon huoletta. Vuokra-auto allasi et ole sidottu mihinkään muuhun aikatauluun tai matkakohteisiin kuin omiisi! Tutustu autovalikoimaamme verkkosivuillamme vaikka jo tänään. Voit tehdä varauksesi joko verkkosivujen kautta taikka puhelimitse. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat mielellään, jos sinulla on jotain kysyttävää autonvuokrauksesta Dohassa.Oletko kenties ottamassa perheesi pienimmätkin mukaan matkaan ja haluat myös puolisosi tai matkakumppanisi ottavan osan ajovastuusta? Ei hätää, sillä me Sixtillä tarjoamme useita korkealuokkaisia lisäpalveluja tilauksiin, ja voit lisätä lastenistuimen ja lisäkuljettajan helposti osaksi Dohan-matkan autonvuokraustasi. Alle 25 vuoden ikä ei ole sekään este autonvuokraukselle kauttamme. Jos kuulet Dohan tuhannen yön taikojen kutsun, voit varata kätevästi Sixtiltä vuokra-auton kategorian tutkimusmatkoillesi, mutta muistathan, ettemme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia. Kun valitset lisävarusteeksi GPS-navigaattorin, et pääse eksymään matkallasi. Valitse siis Sixt ja ota allesi luotettava ja laadukas ajoneuvo Sixt Autovuokraamosta Dohasta.
Autonvuokraus Dohassa tutustuttaa sinut kauniiseen Qatariin

Autonvuokraus Dohassa tutustuttaa sinut kauniiseen Qatariin

Kun suuntaat Qatarin pääkaupunkiin Dohaan, auttaa Sixt Autovuokraamo Dohassa sinua tekemään matkastasi ikimuistoisen. Olit sitten työ- tai lomamatkalla, Sixt Autovuokraamo Doha palvelee sinua tarpeissasi. Ota allesi juuri sinun matkallesi sopiva kulkupeli, ja matkaat huolettomasti Persianlahden rannikolla tyylillä.Doha on noin miljoonan asukkaan metropoli, joka sijaitsee Qatarin itärannikolla. Käväise Sixtin Dohan Autovuokraamossa hakemassa vuokra-auto allesi, jotta pääset ihailemaan kaupungin kiehtovia nähtävyyksiä. Suuntaa Souq Waqifin vanhaan kauppapaikkaan tekemään löytöjä taikka ihailemaan islamilaista taidetta Museum of Islamic Art -museoon. Käyskentele kauniilla rantabulevardilla ja ihaile merinäköaloja sekä kaupungin pilvenpiirtäjiä. Pidemmälle matkalle halajavien kannattaa suunnata Khor Al Udeid Beach -rannalle ihailemaan dyynejä. Noin puolentoista tunnin matkan ajelee mukavasti Sixtin vuokra-autolla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Doha

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Doha?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Doha sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Doha.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Doha?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Doha. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Doha

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Doha?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Doha?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Doha?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Doha

Näytä lisää