Auton vuokraus maassa Qatar

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Qatar

Suosituin kohteessa Qatar

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Doha Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Qatar

Autonvuokraus Sixtiltä Qatarissa

Autonvuokraus Sixtiltä Qatarissa

Autonvuokraus Qatarissa ei aiheuta turhaa päänvaivaa mikäli valitset Sixtin palvelut. Yhtiö toimii tämän emiirikunnan lisäksi jo yli 100 muussakin maassa. Sen autovuokraamot Qatarissa löytyvät maan pääkaupunki Dohasta, jossa sillä on useita eri toimipisteitä. Yksi löytyy tietenkin Hamadin kansainväliseltä lentoasemalta. Itse kaupungissa yhtiön toimipisteitä on muun muassa joidenkin suurimpien hotellien yhteydessä. Vaikka vuokraamoon voi kävellä vasta paikan päälläkin, on kuitenkin vahvasti suositeltua tehdä varaus etukäteen joko netin kautta tai perinteisesti puhelimitse. Näin voidaan taata nopea ja miellyttävä asiointi sekä juuri mieleisen ajoneuvon löytyminen, sillä autovuokraamot Qatarissa ovat hyvin suosittuja. Huomioi kuitenkin ettei Sixt voi taata tietyn ajoneuvomallin saatavuutta, vain ajoneuvokategorian. Lisäpalvelut, kuten GPS-navigaattorit ja lastenistuimet ovat myös saatavilla.
Paikallinen ajokulttuuri

Paikallinen ajokulttuuri

Pinta-alaltaan Qatar ei ole suunnattoman suuri, vain hieman Varsinais-Suomen maakuntaa suurempi. Mikään kääpiövaltio ei kuitenkin tämä reilun parin miljoonan asukkaan maa silti ole, ja autonvuokraus Qatarissa saattaakin olla erittäin hyvä vaihtoehto mikäli haluaa kaiken lomastaan irti. Maa on varsin vauras ja tämä näkyy monen muun asian ohella positiivisesti myös teiden kunnossa. Vauraus täällä syntyy pitkälti tietenkin öljystä, joten polttoaineen ostaminen ei ole iso rasite kukkarolle. Suurin osa maan asukkaista omistaa auton, mutta tämä näkyy varjopuolena myös ruuhkina. Varsinkin työmatkojen ruuhkahuiput saattavat olla Dohassa todella kovia, joten näihin kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa. Liikenne on oikeanpuoleista ja useimpien vähänkin isompien kaupunkien välillä kulkevat kolmikaistaiset moottoritiet, joilla ajaminen on helppoa ja miellyttävää. Opasteet ovat erittäin kattavia. Paikalliset kuljettajat eivät aina vaikuta noudattavan nopeusrajoituksia, mutta vuokra-autolla liikkuessa turhia riskejä ei kannata ottaa. Nopeusvalvontakameroita on lisätty maassa viime vuosina runsaasti. Alkoholin suhteen liikenteessä vallitsee nollatoleranssi.
Vuokra-autolla Qatarissa - mihin mennä?

Vuokra-autolla Qatarissa - mihin mennä?

Mikäli majoitut pääkaupunki Dohassa kuten useimmat matkailijat, on koko maa helppojen päivämatkojen ja nopeiden tieyhteyksien päässä. Autonvuokraus Qatarissa totisesti kannattaa. Doha itsessään tarjoaa toki paljon nähtävää, mutta sitä aidompaa Qataria voi nähdä pääkaupungin ulkopuolella. Entisenä brittisiirtomaana englannilla pärjää koko maassa hyvin. Al Sheehaniyan kaupunki on maan suurimmpia sisämaakaupunkeja ja tarjoaa nähtävää muun muassa hulppean sheikki Faisal Bin Qassim Al Thanin museon sekä kuuluisten kamelikisojen muodossa. Tänne pääsemiseksi vuokra-auto on melkeinpä pakollinen. Maan vanhemmasta historiasta kiinnostuneelle luoteis-Qatarissa sijaitseva Zubrahin rauniokaupunki on suositeltava käyntikohde. Al-Zubaran linnoitus on myös UNESCOn maailmanperintölistalla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Qatar

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Qatar?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Qatar sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Qatar.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Qatar?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 139 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Qatar

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Qatar?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Qatar?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Qatar

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Qatar

Näytä lisää