Autonvuokraus
Doha
Piilota
Qatar // Doha
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Doha

Kun olet matkaamassa Qatarin Dohaan, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta mahtava tapa tutustua alueeseen laajemminkin. Vuokraa korkealuokkaisesta autokalustostamme edullinen henkilöauto ja pakkaa kaikki tarvittava retkelle mukaan sekä tutki perheesi tai matkakumppanisi kanssa tai yksin kuvankaunista maata. Huippulaatuisesta autovalikoimastamme löytyy myös farmareita suuremmallekin tavaramäärälle, jos tarvitset käyttöösi isompaa ajoneuvoa. Maastoautolla voit suunnata myös hieman rankempaan maastoon huoletta. Vuokra-auto allasi et ole sidottu mihinkään muuhun aikatauluun tai matkakohteisiin kuin omiisi! Tutustu autovalikoimaamme verkkosivuillamme vaikka jo tänään. Voit tehdä varauksesi joko verkkosivujen kautta taikka puhelimitse. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat mielellään, jos sinulla on jotain kysyttävää autonvuokrauksesta Dohassa.

 
 • Doha Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Counter 9, Opp. Arrival Bldg
  8173 Doha

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Doha Salwa Road

  Sixt Autonvuokraus
  Salwa Road
  8173 Doha

  ma. - to.08:00 - 20:00
  la. - su.08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Dohan Sixt Autovuokraamo palvelee sinua ystävällisesti

Oletko kenties ottamassa perheesi pienimmätkin mukaan matkaan ja haluat myös puolisosi tai matkakumppanisi ottavan osan ajovastuusta? Ei hätää, sillä me Sixtillä tarjoamme useita korkealuokkaisia lisäpalveluja tilauksiin, ja voit lisätä lastenistuimen ja lisäkuljettajan helposti osaksi Dohan-matkan autonvuokraustasi. Alle 25 vuoden ikä ei ole sekään este autonvuokraukselle kauttamme. Jos kuulet Dohan tuhannen yön taikojen kutsun, voit varata kätevästi Sixtiltä vuokra-auton kategorian tutkimusmatkoillesi, mutta muistathan, ettemme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia. Kun valitset lisävarusteeksi GPS-navigaattorin, et pääse eksymään matkallasi. Valitse siis Sixt ja ota allesi luotettava ja laadukas ajoneuvo Sixt Autovuokraamosta Dohasta.

Autonvuokraus Dohassa tutustuttaa sinut kauniiseen Qatariin

Kun suuntaat Qatarin pääkaupunkiin Dohaan, auttaa Sixt Autovuokraamo Dohassa sinua tekemään matkastasi ikimuistoisen. Olit sitten työ- tai lomamatkalla, Sixt Autovuokraamo Doha palvelee sinua tarpeissasi. Ota allesi juuri sinun matkallesi sopiva kulkupeli, ja matkaat huolettomasti Persianlahden rannikolla tyylillä.

Doha on noin miljoonan asukkaan metropoli, joka sijaitsee Qatarin itärannikolla. Käväise Sixtin Dohan Autovuokraamossa hakemassa vuokra-auto allesi, jotta pääset ihailemaan kaupungin kiehtovia nähtävyyksiä. Suuntaa Souq Waqifin vanhaan kauppapaikkaan tekemään löytöjä taikka ihailemaan islamilaista taidetta Museum of Islamic Art -museoon. Käyskentele kauniilla rantabulevardilla ja ihaile merinäköaloja sekä kaupungin pilvenpiirtäjiä. Pidemmälle matkalle halajavien kannattaa suunnata Khor Al Udeid Beach -rannalle ihailemaan dyynejä. Noin puolentoista tunnin matkan ajelee mukavasti Sixtin vuokra-autolla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service