Autonvuokraus
Doha Lentoasema
Piilota
Qatar // Doha // Doha Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Doha Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Counter 9, Opp. Arrival Bldg
  8173 Doha QA +974-40108884
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DOH
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Hamadin kansainvälisellä lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on Dohan kaupunki Qatarissa, kaupungin Hamadin lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumiseen - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus Hamadin kansainvälisellä lentokentällä tarjoaa niin kätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammat farmariautotkin joko suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Valikoimaamme kuuluu myös minibussi, joka mahduttaa sisäänsä suuremmankin seurueen. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteiden osalta juuri sinun matkaasi sopivaksi.

Autonvuokraus Hamadin kansainvälisellä lentokentällä

Hamadin kansainvälinen lentokenttä korvasi entisen Dohan kansainvälisen lentoaseman Qatarin pääasiallisena lentokenttänä vuonna 2014. Lentokoneesta Hamadin kansainväliselle lentokentälle laskeuduttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi heti saapuvien lentojen aulasta. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Hamadin kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä DOH, sijaitsee hieman alle 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan noin vartin. Autonvuokraus Hamadin kansainväliseltä lentokentältä onnistuu viikon jokaisena päivänä. Nouto ja palautus onnistuvat vuorokauden ympäri.

Sixtin vuokra-autolla eksoottisessa ja aurinkoisessa Dohassa

Qatarin pääkaupunki Doha sijaitsee Persianlahden rannalla, ja siellä asuu hieman yli 500 000 asukasta. Qatar tunnetaan erityisesti sen merkittävistä öljy- ja kaasuvaroista, jotka tekevätkin siitä yhden maailman vauraimmista maista. Dohassa kannattaa suunnata esimerkiksi seitsemän kilometriä pitkälle rantabulevardille, josta näkymät sekä Persianlahdelle että kaupungin pilvenpiirtäjien koristamaan siluettiin hämmästyttävät. Shoppailemaan pääsee entisöidylle Souq Waqifin markkina-alueelle, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa.

Autonvuokraus Hamadin kansainväliseltä lentokentältä mahdollistaa myös suuntaamisen kauemmas kaupungin keskustasta. Kiinnostava nähtävyys on esimerkiksi historiallinen Al Zubarahin UNESCOn maailmanperintökaupunki, jonne matkaa on hieman yli 100 kilometriä Dohasta. Olipa sinulla sitten suunnitteilla unohtumaton elämysmatka Dohaan ja halu päästä tutkimaan kaupunkia laajemmin, Sixt Autovuokraamo toimittaa edullisesti käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton jo lentokentällä. Näin kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen on mitä mukavinta, minkä lisäksi pääset myös näkemään enemmän tästä suositusta lomakohteesta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Doha Lentoasema DOH Counter 9, Opp. Arrival Bldg 8173 Doha 25.259319, 51.614696 +974-40108884

Sixt-toimipiste Doha Lentoasema DOH

Counter 9, Opp. Arrival Bldg
8173 Doha
 
Puhelinnro +974-40108884

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service