Autonvuokraus
Antony
Piilota
Ranska // Antony
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Antony

Sixt Autovuokraamo Antony toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Ranskaan! Me tarjoamme sinulle laadukkaat vuokra-autovaihtoehdot kilpailukykyiseen hintaan. Olitpa sitten liikematkalla tai lomareissulla, meiltä löytyy laaja valikoima tunnettujen merkkien uusia automalleja, joihin pääset tutustumaan verkkosivuillamme. Laadukkailla henkilöautoilla ja farmareilla matkaat taloudellisesti kohteeseesi tai päiväretkillesi, komeat maasturit sopivat vaativaankin makuun sekä maastoon ja näyttävät urheilu- ja avoautot vievät tyylikkäästi perille. Kattavaan valikoimaamme pääset tutustumaan verkkosivuillamme tai Sixtin mobiilisovelluksessa. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua myös viikon jokaisena päivänä löytämään oikean vuokra-auton tälle matkalle.

 
 • Massy/Antony
  Avenue de la Division Leclerc
  92160 Antony

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la. - su.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Massy/Antony

  Sixt Autonvuokraus
  Avenue de la Division Leclerc
  92160 Antony

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la. - su.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Antony tarjoaa kattavan autovalikoiman matkallesi

Sixt Autovuokraamo Antony tarjoaa kattavan vuokra-autovalikoiman tunnettujen merkkien uusista malleista, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Varaustasi voit kuitenkin höystää laadukkailla lisäpalveluillamme, jotka tekevät matkastasi entistä helpomman. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Mikäli suunnitelmissasi on tutustua Ranskaan laajemmin, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori, jotka mahdollistavat vapaasti suunniteltavat mielenkiintoiset reittivalinnat. Lasten kanssa matkustaessa kannattaa varaukseen lisätä lastenistuimet turvaamaan perheen pienimpien ajomatkat. Jos seurueesta löytyy useampi innokas kuski, voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja jakamaan kilometrejä sekä ajonautintoa. Kattavat vakuutuksemme ovat myös tutustumisen arvoisia ja tuovat mielenrauhaa ajomatkoille. Sixt Antony haluaa tehdä matkastasi ikimuistoisen ja oman vuokra-autosi voit varata jo tänään verkkosivuiltamme!

Antony tarjoaa monipuoliset nähtävyydet Sixtin vuokra-autolla

Viehättävä Antonyn kaupunki sijaitsee vain noin 11 km päässä Pariisin keskustasta, joten kaupungista on siis helppo lähteä vierailemaan myös Ranskan pääkaupungissa, joka tarjoaa tunnetut nähtävyydet Eiffel-tornista Louvreen sekä houkuttelevat ravintolat ja kahvilat. Antony tarjoaa myös laajan valikoiman ravintoloita, kulttuurielämyksiä sekä erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Etenkin kaupungista löytyvät kauniit puistot ja puutarhat löytyvät Antonysta, joissa kannattaa vierailla ja nauttia aurinkoisista päivistä. Voitkin siis helposti Sixtin vuokra-autolla kiertää Antonyn nähtävyydet ja tutustua lähialueeseen oman aikataulusi mukaisesti, sillä autonvuokraus Antonyssa tarjoaa sinulle vapauden suunnitella omat aikataulusi. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse oma Sixtin vuokra-autosi jo tänään!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service